Genç Girişimciler BAKA'Y yı Ziyaret Etti

Isparta İl Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreteri Tuncay Engin'i ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2010 11:07
Genç Girişimciler BAKA'Y yı Ziyaret Etti

TOBB bünyesinde kurulan ve Isparta Ticaret Borsası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren Isparta İl Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, BAKA ile işbirliği olanaklarını aramak amacıyla BAKA Genel Sekreter Tuncay Engin'i ziyaret etti.

Genç Girişimciler Kurul Başkanı Ahmet Kabalak ve Başkan Yardımcıları Uğur Büyükçulcu ile Cihan Zengi, BAKA Genel Sekreteri Engin'e çalışmaları hakkında bilgi verdi. BAKA'nın faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten Kabalak, Isparta'da girişimciliği artırmak istediklerini söyledi.

Bunun için BAKA'dan destek isteyen Kabalak, ''Ben Buldum Girişimcilik Yarışması'' gibi benzeri aktivitelerde işbirliği yapılması gerektiğini kaydetti.

BAKA Genel Sekreteri Engin de bölgenin kalkınmasına yönelik bugüne kadar birçok faaliyet yaptıklarını, profesyonel ve katılımcı bir anlayış ile kamu kurumu, üniversite ve işadamı örgütlerinin görüşlerini de alarak yollarına devam ettiklerini belirtti. Çok yakında Proje Teklif Çağrısı'na çıkacaklarını anlatan Engin, şunları kaydetti:

''Isparta'nın gelişimine katkı sağlayacak projelerin yanında olacağız. IGSİAD, IGİAD, ISİAD gibi işadamı dernekleri ile birlikte TOBB il Genç Girişimciler Kurulu ile de birlikte toplantılar yapabiliriz. Genç Girişimciler Kurulu'nun bölgemiz ve Isparta'nın proje kapasitesinin geliştirilmesine yönelik faaliyetlerinin her zaman yanındayız.''

Isparta İl Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu ise BAKA faaliyetlerinin Isparta'nın yararına olduğunu belirtti. Cihan Zengi ise Ispartalı işadamlarının ortaklık kurma yönünden zayıf olduklarına dikkat çekerek ''Bunu aşabilmek için ortak hareket edilemese bile ortak yönde hareket edilebilmelidir'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.