Gençler Günaydın’a Güveniyor

Gençler Günaydın’a Güveniyor: “Mezunlara Ücretsiz Ofis, Okuyanlara Otobüs 6 Tl”

Yayınlanma:
Gençler Günaydın’a Güveniyor

MHP Belediye Başkan Adayı Günaydın ve Milletvekili Sönmez gençlerle buluştu. İftardan sahura kadar kafe ziyareti yapan Günaydın gençlere söz verdi: “Okurken otobüs ücretiniz 6 TL olacak, mezun olanlara ofislerini ücretsiz biz vereceğiz” dedi.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın ve Milletvekili Hasan Basri Sönmez iftardan sahura kadar kafe ziyaretleri yaparak gençlerle bir araya geldi, sohbet ettiler. Günaydın ve Sönmez gençlerle buluşması renkli görüntülerin çıkmasına sebep oldu.
Kafe ziyaretlerinde gençlerle sohbet etme imkanı bulan Başkan Adayı Günaydın en çok otobüs ücretlerinden şikayet aldığını söyleyerek, “Bundan 5 sene önce otobüslerimiz öğrencilerimize sadece 1 TL idi. Aradan geçen 5 yılda 10 kat zam yaptılar. Ayrıca bizim zamanımızda aktarmalarda 45 dakika içerisinde ücretsizdi. Bunu da kaldırdılar. Biz göreve geldiğimizde halk otobüsleri öğrencilerimize 6 TL olacak. Otobüs kooperatifimizi de destekleyecek, sübvanse edecek ve hiç kimse zarar etmeyecek” dedi.

MEZUNLARA ÜCRETSİZ OFİS DESTEĞİ
Günaydın gençlerden gelen taleplerin hepsini de dikkate aldıklarını ve bu yönde proje ürettiklerini söyleyerek, “En fazla gelen taleplerden bir tanesi de; mezun öğrencilerimizin ofis açamaması. Ekonomik şartlardan dolayı gençlerimizin ofis desteğine ihtiyacı var. Göreve geldiğimizde belediyemize ait dükkanlarda gençlerimize ofis açması için yardımcı olacağız. Ayrıca ilk 1 yıl kira da almayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.