Gençler İsteyecek Biz Yapacağız

Gençler İsteyecek Biz Yapacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2019 19:32
Gençler İsteyecek Biz Yapacağız

Ak Parti Sav Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, kasabanın gençleriyle kahvaltıda buluştu. İpekçi; “Gençlerimiz talep edecek biz yapacağız” dedi.

31 Mart yerel seçimleri için saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ak Parti Sav Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, gençlere yönelik kahvaltı programı düzenledi. Önceki gün Sav Kasabası Kirsebaşı mevkiinde bulunan Halısaha Cafe’de gerçekleştirilen ve saat 09.30’da başlayan programa; Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Ak Parti Merkez İlçe Yöneticileri, Sav Teşkilatı, Belediye Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda genç katıldı.

İPEKÇİ, GENÇLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Programda gençlerle son derece samimi ortamda bir buluşma gerçekleştiren Sav Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi; spordan sanata, genel siyasetten yerel siyasete kadar birçok konuda gençlerin fikirlerine kulak vererek, gençlerin istek ve taleplerini dinledi.

“HİZMET İŞİNDE GENÇLERİMİZİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”
Programda bir konuşma yapan Başkan Adayı İpekçi, Belediyeciliğin doğumdan, ölüme kadar insana hizmet etmek olduğunu vurgulayarak şunları söyledi; “Doğma büyüme Savlu bir kardeşiniz, ağabeyiniz olarak huzurunuzdayım. Üstlendiğimiz misyonun ne kadar zor olduğunu bilincindeyiz. Ancak, zoru kolay yapmanın yöntemi ise bir olmak ve beraber olmaktır. İnsanın mutluluğunu ön plana çıkaran çalışmalara imza atmak için yola çıktık. Yaptığımız iş, hizmet siyaseti. Kasabamızın çok daha güzel hizmetler almasını ve hayat şartlarının daha da iyileştirilmesini sağlayacağız. Gönüllere gireceğiz, bol bol hizmet edeceğiz. Siz gençlerimizin desteğiyle inşallah, Ak Parti ve hizmet bayrağını kasabamızın gönderine dikeceğiz” dedi.

“GENÇLER İSTEYECEK BİZ DE YAPACAĞIZ”
Gençlerin kendisine bizzat telefon açarak, mesajla veya whatsap aracılığı ile ulaşabileceğini ifade eden İpekçi; “Whatsap hattımızdan gelen mesajları arkadaşlarımız tasnif etti ve gençlerimizin en çok talepte bulunduğu konuları bizler de değerlendiriyoruz ve ardından projelendireceğiz. Whatsap hattından ulaşan gençlerimiz , spor yapacak, kendini geliştirecek bir tesislerin sayısının daha da artırılmasını, Kasabamızın tek futbol takımı olan Savspor’un bulunduğu noktadan daha yukarı liglere çıkarılmasını ve bu konuda kasabamızdaki gençlerimize imkan tanınmasını istiyor. Bunları bir bir yerine getireceğiz. Bizim Belediye Başkanlığımızda Savlu sporcularımıza önem verilecek, gençlerimize spor eğitim hizmeti ile ilgili alt yapı oluşturulacak” dedi.

“HALKIMIZIN HİZMETKARI OLACAĞIZ”
Ak Parti’nin adayı olarak bu sorumlulukla çalışmalara başladıklarını ve yaklaşık 2 aydır da aralıksız sürdürdüklerinin altını çizen İpekçi; “Sayın Cumhurbaşkanımızla, hükumetimizle ve bakanlarımızla vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidererek, milletimizin hizmetkarı olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek sözlerini tamamladı.

GÖKGÖZ; “SAVLU GENÇLERİMİZ İPEKÇİ BAŞKANIMIZIN ARKASINDA”
Programa katılan Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de konuşmasında, Sav’da olmaktan gençlerle birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek; “Ben burada görüyorum ki, Savlu gençlerimiz bu işi bitirmişler. Savlu gençlerimiz Şakir İpekçi Başkanımızın arkasında ve destekçisi olduğunu ortaya koymuşlar. Bu beni son derece mutlu etti. Onun için tüm genç kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

GENÇLERİN SORULARINI YANITLADI
Programın sonunda ise gençler sordu, Başkan Adayı Şakir İpekçi cevapladı. Yapılan soru cevap kısmında gençlerin sorularını da yanıtlayan İpekçi, konuşmasını gençlere programa katılmaları ve kendisine gösterdikleri destekten dolayı teşekkürlerini ileterek tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.