Gençlik Meclisi Başkanlığına Raşit Acar seçildi

Isparta Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanlığı'na Raşit Acar seçildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2011 18:36
Gençlik Meclisi Başkanlığına Raşit Acar seçildi

Isparta Belediye binasında gerçekleştirilen Genel Kurulda yapılan oylamada, Isparta Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanlığı'na Raşit Acar seçildi.

Acar, yaptığı konuşmada, gençlerin sorunları için çözüm yolları arayacaklarını belirterek, Türk gençliğinin ufkunu açacak faaliyetler gerçekleştireceklerini söyledi.

Her kesimden ve her yaştan gençlerin olacağı bir meclis oluşturmayı amaçladıklarını ve bugüne kadar da başardıklarını vurgulayan Acar, ''Yönetim olarak gençler ile yerel yönetim kurumları arasında köprü olacağız'' diye konuştu.

Isparta Belediyesi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Cemal Ünsal, Tolga Gül, Bekir Kılınç, Burak Kazım Mırık, Çisel Benzer,Feyzullah Tecirli, Çağrı Sarısu, Beytullah Saraç, Merve Usta, Yunus Emre Sazlı, Mustafa Kaya, Rıfat Dalkıran, Enes Engin, Yasin Uymaz, Onur Ağmaz, İdris Demirbağ, Osman Ertuğrul Yörük, Kağan Çaylak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum