Gevrek: “Tesislerin tümüyle bir takıma devredilmesi söz konusu değildir”

GHSİM Murat Gevrek, geçtiğimiz dönemde Ispartaspor’un kullandığı tesislerin, yalnızca geçici bir süre için Isparta Emrespor’a verileceğini belirterek, takımın kendi tesislerini tamamladıktan sonra burayı İl Müdürlüğü çatısı altında kullanacaklarını aktard

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Haziran 2012 16:57
Gevrek: “Tesislerin tümüyle bir takıma devredilmesi söz konusu değildir”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü (GHSİM) Murat Gevrek, geçtiğimiz dönemde Ispartaspor’un kullandığı tesislerin, yalnızca geçici bir süre için Isparta Emrespor’a verileceğini belirterek, takımın kendi tesislerini tamamladıktan sonra burayı İl Müdürlüğü çatısı altında kullanacaklarını aktardı.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Şampiyon olarak Süper Toto 3. Lig’e yükselen Isparta Emrespor’a, tesisler konusunda açıklık Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’ten geldi. İl Müdürü Gevrek, “Tesislerin kalıcı olarak Emrespor’a verilmesi söz konusu değildir. Yalnızca, Emrespor kendi tesislerini tamamlayıncaya kadar burayı kullanacaktır” diye konuştu.

“ANCAK, GEÇİCİ OLARAK KONAKLAYABİLİRLER”
Isparta Emrespor’a tesislerin verilmeyeceğini dile getiren İl Müdürü Gevrek, “Emrespor’a tesisleri veremeyiz. Ama bu oyuncuların kalamayacağı anlamına gelmiyor. Emrespor kendi tesislerini tamamlayana kadar, gelip Ispartaspor’un tesislerini alabilirler ama herhangi bir anahtar teslim veya artık tesislerin tamamen onlara geçmesi söz konusu değildir. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tesisimize gereken tadilat ve bakımları yaparız ve Isparta Emrespor da belirli bir süre burada konaklayabilir” şeklinde konuştu.

HABER: Cem KOÇAK

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor