Gift Coffee & Shop Açıldı

Gift Coffee & Shop, Meydan AVM'de görkemli bir tören ve dualar eşliğinde ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Yayınlanma:
Gift Coffee & Shop Açıldı

İşletmeci Filiz Ayhan'ın önderliğinde faaliyet gösteren kafe, farklı bir deneyim sunarak kafecilik sektörüne soluk getiriyor.

Filiz Ayhan, kafenin içerisinde kırtasiye malzemeleri ve oyuncak reyonunun da bulunduğunu belirtti. Başarılı girişimci Ayhan, herkesi Gift Coffee & Shop’a davet etti.

Açılış töreninde kurdeleyi kesen isim ise Metro Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı ve iş insanı Mustafa Özaydın oldu. Özaydın, bu yeni ve heyecan verici kafe konseptinin Isparta'ya farklı bir deneyim sunacağına inandığını ifade etti.

Gift Coffee & Shop, zengin kahve çeşitlerinin yanı sıra lezzetli atıştırmalıklar, taze içecekler ve tatlılarla da misafirlerini ağırlıyor. Kafe içerisindeki kırtasiye malzemeleri ve oyuncak reyonu ise çocuklar ve aileler için keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor. Isparta'da kahve tutkunlarının buluşma noktası haline gelen Gift Coffee & Shop, kaliteli hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazesiyle şehirdeki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Ispartalılar, bu yeni mekanı keşfederek keyifli bir kahve deneyimi yaşayabilir ve alışverişlerini tamamlayabilirler. (Neslihan Erbil)

gift-coffee-shop-acildi-1.jpg

gift-coffee-shop-acildi-2.jpg

img-8659.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.