Gökgöz: “Güvenli Ortamı Sağladıktan Sonra Komşularımızı Göndereceğiz”

Muhalefetin iktidarın mülteci politikasına yönelik eleştirilerine AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz'den yanıt gecikmedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mayıs 2022 11:04
Gökgöz: “Güvenli Ortamı Sağladıktan Sonra Komşularımızı Göndereceğiz”

Muhalefetin iktidarın mülteci politikasına yönelik eleştirilerine AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz'den yanıt gecikmedi.Milletvekili Gökgöz, "Kimsenin bizim toprağımızda gözü olmasına müsaade etmeyiz" dedi.

Milletvekili Gökgöz,  “11 yıl önce başlayan komşumuzda bir yangın var yaklaşık 1 milyon insan orada hayatını kaybetti, yaklaşık 10 milyon insan şehirlerinden ülkelerinden göç ettiler dolayısıyla komşumuzda bir yangın var onu düşünün o insanlar ne yapacak savaşma kültürü yok, barınma tarafı yok, dolayısıyla kurşunlardan kaçabilme adına kimisi ülkemize sığındı bir kısmı da komşu ülkelere göç ettiler yani 11 yıl önce başlayan süreci hemen bugün başlamış gibi yada bugünden yarına bir şey yapılmamış gibi adletmek doğru bir şey değil Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve bizim muzaffer ordumuzun orada yapmış olduğu hareketler var Fırat kalkanı, zeytin dalı harekatı, bunun gibi şimdi devam eden pençe kilit operasyonu dahil olmak üzere bu mutlak suretle güvenli alan oluşturulmasıyla alakalı yapılmış olan harekatlardır.

Bizim kimsenin toprağında ve malında gözümüz yok bizim toprağımızda da kimsenin gözünün olmasına müsaade etmeyiz.    

GÜVENLİ ORTAMI SAĞLADIKTAN SONRA KOMŞULARIMIZI GÖNDERECEĞİZ

İktidarın mülteci sorununun çözülmesine ilişkin çalışmalara başladığını belirten Milletvekili Gökgöz, "Suriyeli komşularımızı güven ortamı oluşturulan bölgeye göndermek için gayret gösteriyoruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.