Gökgöz: 'Her Geçen Gün Gelişiyoruz'

AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta’nın her geçen gün geliştiğini ve büyüdüğünü savundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2012 11:37
Gökgöz: 'Her Geçen Gün Gelişiyoruz'

 

Ak Parti İl Başkanlığı çıtayı yükseltti. Isparta için gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Ak Parti İl Başkanı Gökgöz: “Başbakanımızın da dediği gibi işimiz hizmet, gücümüz millet” diye konuştu.

Gökgöz, ‘Isparta, hükümetimiz zamanında çok büyük hizmetler gördü. Hükümetimiz Isparta’ya ayrı bir önem veriyor. Şu anda çalışma ve yol haritamız belirlendi. Şehrimizi tarım, turizm, eğitim ve sağlık şehri yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Çeşitli projelere için çalışmalara başlandı. Önümüz de ki günlerde Isparta halkına bunları müjdeleyeceğiz. Bizim için artık çalışma ve eksikleri giderme zamandır. Isparta turizm pastasından hak ettiği payı alacaktır. Çandır’ı, Eğirdir’i, Davraz’ı Psidia Antechio’yu tanıtacağız. Yıllardır Antalya’nın arka bahçesi Isparta diyoruz ama turizme gerekli katkıyı sağlayamıyoruz artık bizde turizmin de hak ettiğimiz payı alacağız. Ne yazık ki turizminden fazla kazanım elde edemedik. Çalışmalarımızla Gölcük kamp turizmine açılacak, milas canlanacak. Ayrıca Davraz Kayak Merkezine gelen futbol takımları ışıklanan Atatürk Stadyumundan faydalanacak. Stadyumumuzda Davraz Cup adı altında müsabakalar yapılacak” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum