Gökgöz'den CHP ve MHP aday adaylarına tepki

AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, muhalefet partilerine mensup bazı milletvekili aday adaylarının iktidara yönelik söylemlerini hayretle ve esefle karşıladığını bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2011 13:45
Gökgöz'den CHP ve MHP aday adaylarına tepki

AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, muhalefet partilerine mensup bazı milletvekili aday adaylarının iktidara yönelik söylemlerini hayretle ve esefle karşıladığını bildirdi. Mevcut iktidarı halkın seçtiğini hatırlatan AKP İl Başkanı Gökgöz, şu açıklamalarda bulundu:

“Adaylığını açıklayan arkadaşlar iktidara saldırmadan bunu yapamıyorlar mı? Saldırdıkları zaman aday olacaklarını mı düşünüyorlar? Bir hatırlatmada bulunmak istiyorum; Mevcut iktidarı halk seçmiştir. Dayatmayla, statükoyla gelmemiştir! Daha işin başında olan bu arkadaşlarımız acaba aday olunca ne hale düşecekler? Biz AK Parti olarak bunu merak ediyoruz. Kesinlikle insanlara saldırmak, belden aşağıya vurmak ayrıca seçim meydanlarında çamur at tutmazsa izi kalır mantığıyla iftira politikası gütmüyoruz, gütmeyeceğiz. AK Parti olarak fikrimiz, tarzımız ve projelerimizle her zaman ön plana çıkarız.

Bizler bugüne kadar 2002-2007 yıllarında seçimlerde cek-caklarla uğraşmadık, bundan sonra da uğraşmayacağız. Aziz milletimizi hayal dünyasında dolaştırmadık. Kaf Dağı’nın arkasındaki vaatlerle kandırmadık. Kısacası hayal satmadık! Bildiğimiz ve yapacağımız işlere gün verdik, tarih verdik ve o gün geldiğinde sözümüzü tuttuk. Aziz milletimiz bunu gayet iyi biliyor. 12 Haziran’da da en iyi kararı net bir şekilde halkımız sandıkta verecektir. Biz kimseden değil sadece halkımızdan emir alırız. Çeteler, illegal örgütler siyasetimize ve siyasetçimize yön veremezler! Bizim rotamızı ancak milletimiz çizer.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum