Gökmen Gökmenoğlu Açık Ara Birinci Sırada

Gökmen Gökmenoğlu Açık Ara Birinci Sırada

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2019 15:07
Gökmen Gökmenoğlu Açık Ara Birinci Sırada

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, kamuoyuna yansıtılan ve Gökmen Gökmenoğlu’nun 3.sırada gösterildiği anketlere tepki gösterdi. Yayınlanan anketleri düzmece anket olarak tanımlayan Cesur, Gökmen Gökmenoğlu’nun açık ara birinci sırada olduğunu iddia etti. Cesur, şu açıklamalarda bulundu:

SEÇİM OLGUN BİR HAVADA GEÇİYOR
“Yerel seçim süreci Isparta’da renkli ve güzel geçiyor. 15 yıllık belediye başkanı yarışın içinde. İktidar partisinin 3 milletvekili ile birlikte yarış içinde olan bir adayı var. Muhalefette de İYİ Partimizin adayı Gökmen Gökmenoğlu yarışın içinde. Güzel bir yarış var. Bugüne kadar da kendilerine yakışır bir şekilde olgun bir şekilde gidiyor.

DÜZMECE ANKETLER YAYINLANIYOR
Siyasi partiler elbette bir yarışa girecekler. Belli kurallar var. Bu kurallar çiğnendiği zaman oyun dışı hareketler olarak sayarım. Düzmece anketler ile bizim adayımıza ilişkin bir algı yapılıyor. Adayımızın geride olduğu belirtiliyor. Buna güldük geçtik. Genel merkezimizde çok ciddi anketler yapılıyor. Gökmen Gökmenoğlu, açık ara yarışın birincisidir. İkincinin kim olduğunu açıklamayacağım. 2 ve 3. arasında ikincilik yarışı yapılıyor. Ama Gökmen Gökmenoğlu, açık ara birinci sırada.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.