Gökmenoğlu, Gül ve Gül Ürünleri Üreticileriyle Buluştu

Gökmenoğlu, Gül ve Gül Ürünleri Üreticileriyle Buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Şubat 2019 09:12
Gökmenoğlu, Gül ve Gül Ürünleri Üreticileriyle Buluştu

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Gül ve Gül Ürünleri Üreticileriyle bir araya geldi. Gül Vadisi projesini anlatan Gökmenoğlu, “Isparta’da kendi ürettiğimiz gül ürünleri dışında ürün sattırmayacağız” dedi.

İYİ Parti ve CHP’nin ortak adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Ispartalı gül ve gül ürünleri üreticileri ile bir araya geldi.

Gökmenoğlu, üreticilerin sıkıntılarını dinledikten sonra Gül Vadisi projesini anlattı. Bugüne kadar Isparta’da gül ve gül ürünleri üreticilerinin sorunlarının çözülememiş olmamasını eleştiren Gökmenoğlu, “Neden bugüne kadar bir şey yapmadılar. Çünkü, bu bir ufuk ve vizyon işi. Bakın hala Isparta’da bazı marketlerde Konya, Manisa gülsuyu satılıyor. Buna kesinlikle izin vermeyeceğim” dedi.

Gökmenoğlu, “Bizim bir Gül Vadisi projemiz var. Çevre yoluna inşa etmeyi planladığımız bir proje. İçerisinde güle dair her şey olacak. Ispartalı kadınlarımız üretecek. Gül ürünleri üretim atölyeleri kuracağız. Orada üretilen ürünler Gül Vadisinde satışa sunulacak. İçerisinde sinemalar, atölyeler, küçük köprüler, ırmaklar olacak. 7 ülkenin gülünü dikeceğiz oraya. Özel iklimlendirme ile 12 ay gül açacak. Yaz kış gelen misafir Isparta gülünü orada görecek. Bu projenin içinde hem istihdam var, hem turizm var, hem tanıtım var. Üreticinin yüzü gülecek, esnafın yüzü gülecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.