Gökmenoğlu Halil İbrahim Sofarsı'nda

Gökmenoğlu Halil İbrahim Sofarsı'nda

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2019 12:30
Gökmenoğlu Halil İbrahim Sofarsı'nda

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Gelendost'ta partisinin Belediye Başkan Adayı Mustafa Özmen'i ziyaret etti.

Özmen'le birlikte soğuk hava deposu çalışanlarını ziyaret eden Gökmenoğlu, öğle yemeğini 'Halil İbrahim Sofrası olarak adlandırdığı işçilerin sofrasında eşi Sibel Gökmenoğlu ile birlikte yedi.

Gökmenoğlu “Anadolu’nun tapusunun alındığı, Türkiye’nin Elma Bahçesi Gelendost ilçemizde Genç, çalışkan ve dürüst adayımız Mustafa kardeşimi ziyaret etmek için buradayım. Gelendost ilçemiz Ispartamız için hem ekonomi hem tarih açısından çok önemli bir yere sahip. Burada da genç kardeşimiz en iyi hizmetlerini yapacak İYİ Belediyecilik projelerimizi kazandıracağız. Gelendostu hak ettiği noktaya getirecektir. Bizler de Isparta Belediyesini alacağız ve omuz omuza çalışacağız. Gelendostlu tüm hemşehrilerime sevgi ve selamlarımı gönderiyorum” dedi.
Mustafa Özmen de "Isparta’nın değerli evladı 5 dönemdir Baro Başkanlığı görevini en iyi şekilde yürüten İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayımız Gökmen Abimizi ilçemizde misafir etmek bizler içinde mutluluk verdi" dedi.

İyi Parti Gelendost Belediye Başkan Adayı Mustafa Özmen ve Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu birlikte esnaf ziyareti yaptı. Soğuk Hava Tesisinde Elma Üreticileri ve Elma Seçimi yapan işçilerle bir araya geldi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.