Gökmenoğlu ITSO'da

Gökmenoğlu ITSO'da / Öyle Bir Mesaj Verdi Ki...

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2019 15:19
Gökmenoğlu ITSO'da

İYİ Parti ve CHP'nin ortak adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, ITSO'yu ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında beraberinde CHP ve İYİ Parti yöneticileri ile birlikte ITSO Başkan Vekili Mustafa Tutar ve ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan'ı ziyaret eden Gökmenoğlu, burada "1876 yılında Mutasarrıf Şevket Bey tarafından kurulan ve günümüze kadar Ispartamıza büyük hizmetler veren, üyelerini tarafsız ve bağımsız olarak temsil eden Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulunu ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. ITSO Isparta ekonomisi açısından önemli bir değerdir. Çalışmalarını ve kente katkılarını takip ediyoruz" dedi.

ITSO yöneticileri ile fikir alış-verişinde bulunan Gökmenoğlu'nun, "üyelerini tarafsız ve bağımsız olarak temsil eden Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulunu ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyoruz" ifadesi akıllara ITSO Başkan Vekili Mustafa Tutar'ın AK Parti adayı ve ITSO eski Başkanı Başdeğirmen'e verdiği açık desteği akıllara getirdi.

Tutar'ın ITSO Başkan Vekili olarak AK Parti'ye destek mesajı, başta MHP olarak üzere çeşitli kesimlerde rahatsızlık yaratmıştı.

Gökmenoğlu'nun "Tarafsızlık ve bağımsızlık" vurgusu ise ironi olarak yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum