Gökmenoğlu'ndan İlginç İddia!

Gökmenoğlu'ndan İlginç İddia! AKP ve MHP Anketlerden Memnun Değil.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2019 17:12
Gökmenoğlu'ndan İlginç İddia!

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmenoğlu, yapılan kamuoyu anketlerinin AKP ve MHP’yi kara kara düşündürdüğünü ve AKP ile MHP’nin toplamının bir İYİ Parti yapmadığını iddia etti. Gökmenoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın da “Adayımızı çekmek zorunda kalabiliriz” dediğini ileri sürdü.

İYİ Parti ve CHP ittifakının İYİ Parti’li Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Gökmenoğlu, Muzaffer Türkeş Mahallesi’nde Güvercin Severler Derneği’ni ziyaret etti. İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, İl Başkanı Özgür Tandoğan, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam ve CHP ve İYİ Partililerden oluşan ekibi kalabalık bir topluluk karşıladı.

Dernek lokalinde toplanan kalabalık bir gruba hitap eden Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, çarpıcı bir iddiayı da gündeme getirdi.

Yapılan kamuoyu anketlerinin AK Parti ve MHP tarafından maniple edildiğini ileri süren Gökmenoğlu, “Kamuoyu anketleri yapılıyor, o anketlerde İYİ Parti birinci parti çıkıyor, ama AKP ve MHP bu anketleri maniple ediyor. Kamuoyuna sanki İYİ Parti üçüncü gibi, ikinci gibi gösteriyorlar. Bakın ben size dönen pazarlıkları anlatayım. Sayın Hayati Yazıcı geldi Isparta’ya. Ankara’ya giden anketlerin olumsuz olduğunu ve adayı çekmek zorunda kalabileceklerini özel bir görüşmede dile getirdi. Şimdi AKP’de MHP’de kara kara düşünüyor. Çünkü, onlarda biliyor ki; ikisini toplasan bir İYİ Parti yapmıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.