Gökmenoğlu'nun Arkasındayız

Gökmenoğlu'nun Arkasındayız... Hazırlanan Liste Emek ve Strateji Ürünüdür

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2019 17:56
Gökmenoğlu'nun Arkasındayız

CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldız, partisinde yaşanan liste krizine ilişkin yaptığı değerlendirmede “Listede kadın adayların yetersizliği üzücü ancak, partimizin ve adayımız Gökmenoğlu’nun arkasındayız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldız, partisinde yaşanan liste krizini Demokrat’a değerlendirdi. Yıldız, “31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerine bildiğiniz üzere İYİ Parti ile işbirliği yaparak ve ortak adayımız Gökmen Gökmenoğlu ile girmeyi kararlaştırmış durumdayız. Bu kararın ülkenin içerisinden geçmekte olduğu olumsuz ekonomik veriler ve yıpranan 17 yıllık hükümetin ülke geleceği adına yapacağı hiçbir şeyin kalmadığı ve bunun farkında olarak kan kaybettiği ve bu durumu MHP ile ittifak kurmak suretiyle telafi çabası içerisinde olmasından görmekteyiz” dedi.

Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Yıldız, “Dolayısı ile 24 Haziran seçimlerinde de Millet İttifakı içerisinde olduğumuz İYİ Parti ile yaşanan olumlu işbirliğinin yerel seçimlere de yansıması ile Yerel Yönetimlerde çoğulcu ve her fikirden insanlardan oluşan demokratik kuralların varlığını korumanın çok önemli olduğu vurgusu ile Isparta’mızda da çalışmalarımızı yoğun bir şekilde uyumlu olarak sürdürerek doğru sonuçlar alacağımıza inancımız tamdır. Ortak adayımız Gökmen Gökmenoğlu tesadüf bir aday değildir. Atatürkçü ve hukukçu kimliği birlikteliğimizin en önemli yapı taşıdır” ifadelerini kullandı.

Hazırlanan Belediye Meclisi listesinde liyakatın esas alındığını ve İYİ Parti ile CHP’nin birlikte özveriler gösterdiğine işaret eden Yıldız, “Açıklanan Belediye Meclis Listesi meşakkatli ve liyakat esaslı olarak her iki parti tarafından da büyük bir özveri ile hazırlandığı emek ve strateji ürünü olduğuna inancımız tamdır. Listelerde kadın adaylarımızın yetersizliği üzücü olmakla beraber düşündürücüdür. Ancak, bu durumdan kadınlarımızın da planlı ve radikal çalışma sistemleri ortaya koyarak var olma savaşında eksikleri iyi değerlendirilmelidir. Kadınlarımızın görev almayı düşündükleri yerlerle ilgili sistemli hazırlıkları acilen planlamaları yapmalı. Acilen hayata geçirmelilerdir.

Bu durumla ilgili detaylı ve sistemli analizler yapılacak, gelecek belirleyici eylem planları ortaya konulacaktır. Kadın kaderini erkeğin eline teslim etmeyecek. Bizzat elinde tutacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.