Gölcük Tabiat Parkına Giden Vatandaşlar Büyük Şok Yaşadı

Gölcük Tabiat Parkına giden vatandaşlar büyük şok yaşadı.Giriş ücretinin yüksek olmasından dert yanan aileler, verdikleri ücretin içeride karşılığını göremediklerini belirttiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2022 22:54
Gölcük Tabiat Parkına Giden Vatandaşlar Büyük Şok Yaşadı

Gölcük Tabiat Parkına giden vatandaşlar büyük şok yaşadı. Giriş ücretinin yüksek olmasından dert yanan aileler, verdikleri ücretin içeride karşılığını göremediklerini belirttiler.

Mağdur olan vatandaş "Bugün ailecek Gölcük tabiat parkına gittik. Giriş 33 TL. Neyse girdik bir yer beğendik, oturduk. Sonrasında tuvalet ihtiyacımız oldu. Gittik birde ne görelim içini komple yıkmışlar. Sonra başka tuvalet aradık, bulduk. Orası da aynı yıkık yine. Gezdik aradık ama yok.

Herkes bu şekilde tuvalet arıyordu. Engellisi, yaşlısı, hamilesi. Millet ormana gitmek zorunda kaldı. Çocuklar için oyun parkı yok. Her yer pislik içinde. Yüzlerce insan oraya geliyor para veriyor. Bunun karşılığında bir hizmet olmalı’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum