Göller Ekspresi’nin İzmir’e Kalkış Saati Değişti

Göller Ekspresi’nin İzmir’e Kalkış Saati Değişti

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2019 12:37
Göller Ekspresi’nin İzmir’e Kalkış Saati Değişti


Isparta’nın uzun yıllardır hasretle beklediği Göller Ekspresi tren seferi törenle yeniden başladı. Ancak Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü, Isparta halkının yoğun ilgi gösterdiği Göller Ekspresinin İzmir’e kalkış saatinde değişiklik yaptı. Daha önce Isparta’dan İzmir’e kalkışı 22.00 olan tren saati 21.35’e çekildi. Yapılan değişiklik Isparta halkının tepkisini çekti.

Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü, Isparta halkının ve kentte öğrenim gören üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği Göller Ekspresinin İzmir’e kalkış ve varış saatlerinde değişiklik yaptı. Daha önce Isparta’dan İzmir’e kalkış saati 22.00’ydi. Tren İzmir’e ise sabah 06.33’te ulaşıyordu. Ayrıca İzmir’den akşam 22.30 kalkan tren Isparta’ya sabah 07.01’de geliyordu.

8 Aralık tarihinde Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değişiklikle Göller Ekspresi’nin Isparta’dan İzmir’e kalkış saati 21.35 olarak belirlendi. İzmir’e varış saati ise 06.09 oldu. Ispartalılar İzmir’de toplu taşıma araçlarının başlama saatinin çok öncesinde İzmir’e ulaşmaları ve aradaki zaman diliminde beklemek zorunda kalacakları nedeniyle karara tepki gösterdi. Öte yandan Ispartalılar, Isparta’dan kalkış saatinin 22.30, İzmir’den kalkış saatinin ise 23.00 olmasını ya da trenin kalkış – varış saatlerinin değiştirilmemesini talep ediyor. Vatandaşlar ayrıca Isparta’ya varış saatinin ise tren seferlerinin başladığı gün ki saati olan 07.00 olmasını istiyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum