Gömleğin İki Numara Sen Ayakkabı Derdindesin

AK Parti İl Başkanı M. Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Y. Ziya Günaydın’a “Biz diyoruz ki gömleğin iki numara, sen kalkıyorsun ayakkabı numaranı söylüyorsun” diyerek göndermede bulundu .

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ocak 2011 10:59
Gömleğin İki Numara Sen Ayakkabı Derdindesin

AK Parti İl Başkanı M. Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Y. Ziya Günaydın’a “Biz diyoruz ki gömleğin iki numara, sen kalkıyorsun ayakkabı numaranı söylüyorsun” diyerek göndermede bulundu

Belediye Başkanı Y. Ziya Günaydın, 15 Ocak’ta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katılımıyla gerçekleşen temel atma töreninde, projelerin kaçak olduğunu iddia eden Ak Parti İl Başkanı Gökgöz’e “kısa donlu, kaçık ve Allahın cezası” sözleri ile cevap vermişti.

Ak Parti İl Başkanı M. Uğur Gökgöz ise, kem söz sahibine aittir diyerek, böyle kimliğe ve kişiliğe sahip olan Belediye Başkanı’ndan da başka bir şey beklenmez zaten dedi.

ISBAŞ’ın neden BELMAŞ olduğunu sorduklarını söyleyen Ak Parti İl Başkanı Gökgöz; “Bunu sorduk. Açıktan para ödediniz mi? Bilmiyorsan öğreneceksin Yusuf Ziya Günaydın. Hafızanı arada tazeleyeceksin. Biz kimseye çamur atmadık, iftira atmadık. Sadece soru sorduk. Cevaplarını da bekliyoruz” diye konuştu

“KAÇAMAK SÖZLERLE CEVAP VERDİ”
Belediye Başkanı Y. Ziya Günaydın’ın, Genel Başkanlarının karşısında, “kısa donlu”, “Kaçık” ve “Allahın cezası” kelimelerini kullanması kendi kişiliğini gösterir diyen AKP İl Başkanı Gökgöz, kem söz sahibine aittir. Böyle kimliğe ve kişiliğe sahip olan Belediye Başkanı’ndan da başka bir şey beklenmez zaten dedi.

Ak Parti İl Başkanı M. Uğur Gökgöz, bu kelimeleri sarf ederken de Belediye Başkanı suçluluk psikolojiyle bu tip saldırıları bir matah zannediyor. Biz onun seviyesine düşmedik, bundan sonra da düşmeyeceğiz diye konuştu.

Başkan Gökgöz yaptığı açıklamasında ise; “Biz şahsımızın yönettiği soruların cevabını beklerken kendisi kaçamak sözlerle cevap vermeyi yeğledi.

Galericiler Sitesi’nde bir kör kuruşunuz yok dedik. Haksız mıyız? Hamdolsun haklı çıktık. Peki projesini Belediye Başkanının kızın çizdiği doğru mu? O da doğru. Etnoğrafya Müzesi yapıyorum dedi. Yüksek Mimar bir belediye başkanı dere yatağına bina yapılıp yapılamayacağını herkesten iyi bilmesi gerekir.

Biz bunu söyledik. Yatırımın karşısında değiliz. Destek de verdik. Biz şunu soruyoruz; ihalesini yapmadan oraya temel atma girişiminde bulunuldu. Bu nasıl oluyor? Biz oraya çaktığınız kalıbı, kullandığınız demiri sorduk. 2 milyon 150 bin liraya yurt dışından briket makinesi aldığını söyledi. Hani milliyetçiydiniz ya? Ve hala Ortadoğu’nun en büyük Bimsblok Fabrikasını kuracağım diyor. Zaten Nevşehir’de 3 misli büyüklüğünde bu fabrika var. Fazla sallama Yusuf Ziya Günaydın. Ben senin yalanına karşıyım. Belediye Başkanlığı makamı Yusuf Ziya Günaydın’ın krallığı değildir. Yasalarla yürütülen bir belediyedir. Kamu kurumudur belediye. Eğer belediye başkanlığını bilmiyorsan gidecek öğreneceksin. Nasıl yönetilir, nasıl idare edilir. Kendimize ve şahsımıza ağır hakaretlerde bulunması da Belediye Başkanının kendi kişiliğini ve kimliğini gösterir. Akıl yaşta değil, baştadır. Kendileri bunu unutmuş galiba. Biz ISBAŞ’ı sorduk. Ama onlar başka şeylerden bahsediyorlar. Biz yapılan hizmetlerin arkasındayız. Eğer bir suç varsa gitsinler mahkemeye versinler. AK Parti kurumsal bir kimliktir. Biz soru yönelttik. ISBAŞ neden BELMAŞ oldu? Bunu sorduk. Açıktan para ödediniz mi? Bilmiyorsan öğreneceksin Yusuf Ziya Günaydın. Hafızanı arada tazeleyeceksin. Biz kimseye çamur atmadık, iftira atmadık. Sadece soru sorduk. Cevaplarını da bekliyoruz. Biz diyoruz ki gömleğin iki numara, sen kalkıyorsun ayakkabı numaranı söylüyorsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum