Gönen Emniyet Personelinden Örnek Bir Davranış

Isparta Gönen İlçe Emniyet Amirliği personeli, örnek bir davranışa imza atarak bin 200 kişiye kendi imkanlarıyla yemek verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Nisan 2011 14:23
Gönen Emniyet Personelinden Örnek Bir Davranış

Isparta Gönen İlçe Emniyet Amirliği personeli, örnek bir davranışa imza atarak bin 200 kişiye kendi imkanlarıyla yemek verdi.

İlçe halkına verilen yemeğin bütün masraflarını karşılayan polis memurları, yemeği kendileri pişirip, elleri ile vatandaşa servis etti.

İlçe Emniyet Amiri Mehmet Urhan, hem tüm şehitler anısına, hem de polis-vatandaş kaynaşmasını sağlamak için böyle bir yemeği düzenlemeye karar verdiklerini kaydetti. Yemeğin tüm masraflarının personel tarafından karşılandığını ifade eden Urhan, “Yaklaşık bin 200 kişiye yemek verildi. Vatandaşlarla birlikte protokolde yemeğimize katıldı.

Öğrenciler, memurlar herkes katıldı. Güzel bir birliktelik, kaynaşma oldu. Yemek sonrasında polis şehitleri ve tüm şehitler için dualar edildi.” dedi.

Ulu Cami yemekhanesinde verilen yemeği personelin pişirdiğini, servisini de personelin yaptığını ifade eden Urhan, etli pilav, çorba, kuru fasulye ve helva ikram ettiklerini kaydetti. Urhan, kendilerine bu konuda destek veren tüm vatandaşlara, ayrıca bu yemeğin işçiliğini, maliyetini üstlenen tüm meslektaşlarına teşekkür ettiğini belirterek, ilkini başlattıkları bu geleneği gelecek yıllarda da sürdüreceklerini kaydetti.

İlçe Kaymakamı Mehmet Keklik de, polis-vatandaş kaynaşmasını en güzel örneklerinden birisinin sergilendiği bir tabloyu gördüklerini belirterek, mutlu olduklarını ifade etti. Polis teşkilatını bu girişiminden dolayı tebrik eden Keklik, halk ile polisin birbirini daha iyi anlamasına, kaynaşmasına vesile olacak bu tür etkinliklerin sık sık devam etmesi gerektiğini anlattı.

Verilen yemeğe Gönen İlçe Kaymakamı Mehmet Keklik, İlçe Garnizon Komutanı Metin Bıyık, Isparta Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Yıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.