Görevinden İstifa Eden Önal, Vali Oğuz'u Ziyaret Etti

Isparta Sağlık Müdürü Süleyman Önal, Milletvekilliği Aday Adaylığı İçin Görevinden İstifa Ettiğini Açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2011 16:32
Görevinden İstifa Eden Önal, Vali Oğuz'u Ziyaret Etti

Isparta Sağlık Müdürü Süleyman Önal, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Süleyman Önal, istifasının ardından ilk ziyaretini Vali Memduh Oğuz'a yaptı. Önal, çalıştığı süre içerisinde kendisine verdiği desteklerden dolayı Vali Oğuz'a teşekkür ederek, "Sizinle birlikte çok kısa bir süre çalışmış olmamıza karşın sizden çok istifade ettim." dedi.

Önal, çalıştığı süre içerisinde Vali Oğuz'un konuşmalarından, fikirlerinden çok istifa ettiğini belirterek, bunlardan mahrum kalacağı için üzgün olduğunu kaydetti. Önal, farklı kulvarda görev yamak umuduyla görevinden ayrıldığını dile getirdi.

Vali Memduh Oğuz da Isparta'ya verdiği hizmetlerden dolayı Önal'a teşekkür etti. Oğuz, "Sağlık personelinizle birlikte en üst sağlık hizmetlerini ifa etmiş olmanız nedeniyle vilayetim adına, halkım adına teşekkür ediyorum. Hizmet pek çok alanda ifa edilir, bunlardan çok önemli araçlarından birisi de siyasettir." diye konuştu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.