Görülmemiş Güvenlik Önlemi!

Tarihi Üzüm Pazarı Restorasyon çalışmaları 2020 yılından bu yana devam ediyor.

Yayınlanma:
Görülmemiş  Güvenlik Önlemi!

Tarihi Üzüm Pazarı Restorasyon çalışmaları 2020 yılından bu yana devam ediyor. Bir türlü bitirilemeyen bölge de alınan basit güvenlik önlemleri hem çalışanların hem de o bölgeden geçen vatandaşların canını hiçe sayıyor.

Isparta Belediyesi öncülüğünde tadilatı yaptırılan Tarihi Üzüm Pazarı’nın ‘İnşaat Güvenlik!’ önlemleri bu kadarına da pes dedirtti. Eski usul bile sayılmayan yöntemlerle bölge güvenliği alan ekipler, vatandaşlardan tepki görüyor.

MİMAR SİNAN CADDESİNE YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜ

Üzüm Pazarının restorasyon çalışmasında ortaya çıkan görüntü insan hayatının ne kadar ucuz olduğunu da gözler önüne seriyor. Derme çatma tenekelerle ve paletlerle şerit çekilen bölgelere girmek yasak! Ancak bu ciddiyetsiz yasak, her an bir kazaya sebep olabilir. Günde binlerce aracında geçtiği o yola rüzgarında etkisiyle her an inşaat malzemeleri de uçabilir.

Dünya’nın gelmiş geçmiş en büyük mimarlarından biri olarak kabul edilen Mimar Sinan’ın isminin yaşatıldığı caddedeki bu çalışma, şehre yakışmıyor.

YAYALAR ARAÇLARI GÖREMİYOR!

Bölgede yaptığımız inceleme sonucunda ise valilik bölgesinden kaldırımda seyir halinde olan bir yaya, alınan güvenlik önlemi! nedeniyle Mimar Sinan Caddesi’nden gelen araçları göremiyor. Vatandaşlar, trafik ikaz lambalarında ki yaya yeşil geç ikazını görmelerine rağmen karşıdan karşıya geçmekte tereddüt ediyor. Vatandaşlar ise şehrin göbeğindeki bu çirkin görüntünün biran önce düzeltilmesini talep ediyorlar.

gorulmemis-guvenlik-onlemi-1.jpg

gorulmemis-guvenlik-onlemi-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.