Görünen köy kılavuz istemez

Görünen köy kılavuz istemez

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2019 10:14
Görünen köy kılavuz istemez

Belediye Başkanı Günaydın, eski sanayi sitesi esnafı ile bir araya geldi. Eski sanayi sitesinin kaldırılmayacağını, bu yönde çıkarılan söylentilere itibar edilmemesini isteyen Günaydın, esnafların desteğiyle moral depoladı. 

Eski Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, her girdiği dükkanda sevgi ile karşılandı. Başkan Günaydın, esnafın istek ve taleplerini dinledi. Günaydın eski sanayi sitesinin kaldırılacağı yönünde ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını, aksine bölgenin daha da güzelleştirileceğini kaydetti. Günaydın, “Burada bazı söylentiler oluyor. Eski sanayi sitemiz kalacak, burası Isparta’mızın ihtiyacını gören bir yerimiz. Bu söylentilerin tamamı boş. Daha önce buradaki esnafımız parke taşlarını sevmemişti, kaldırdık, altyapısını işledik ve asfalt kaplama yapmıştık. Bu mahallemizi güzelleştireceğiz, eski sanayimizin bir anısı var, burası kaldırılmayacaktır. Esnafımız burayı sevdi, küçük sanatkarlarımız var. Estetik üzerinde duracağız. Buranın kalmasını bende istiyorum. Esnafımızla güzel bir fikir alışverişinde bulunduk. Esnafımıza teşekkür ediyorum, kapıdan girmeden sevgi saygısını gösteriyor, düşüncesini ifade ediyor. Esnafımız yapılanları biliyor, gösterdikleri sevgiye teşekkür ediyorum” dedi.  

Başkan Günaydın’ın ziyaretinde esnafa ‘benim yapabileceğim bir şey var mı?’ yönündeki sorusuna esnaf, “Siz yapılacakları haddinden fazla yapıyorsunuz başkanım. Dolaşmanıza gerek yok, görünen köy kılavuz istemez, gerçek olay. Desteğimiz sonuna kadar var” diyerek cevap verdi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.