Güçlü Markaların Buluşma Noktası: Proyal Yalıtım

Isparta’da 2008 yılından bu yana hizmet veren Proyal Yalıtım yapı malzemeleri, yalıtım ürünleri, boya çeşitleri ve laminat parke alanında sağladıkları geniş ürün yelpazesi sayesinde inşaat sektörünün çözüm ortağı haline geldi.

Yayınlanma:
Güçlü Markaların Buluşma Noktası: Proyal Yalıtım

Isparta’da 2008 yılından bu yana hizmet veren Proyal Yalıtım yapı malzemeleri, yalıtım ürünleri, boya çeşitleri ve laminat parke alanında sağladıkları geniş ürün yelpazesi sayesinde inşaat sektörünün çözüm ortağı haline geldi. Şirket Müdürü Ahmet Nalbantoğlu, hizmet ağını genişletmek ve marka değerini daha da artırmak için yatırımlarının devam ettiğini söyledi.

Binaların yangın riski ve yanıcılık yükü göz önüne alınarak uygun malzeme ve kalınlıkta, yönetmeliklerin belirttiği şekilde yalıtım uygulamasının yapılması geleceğin güvenli ve konforlu yapıları için en önemli unsurlardan biridir. Doğru malzemeler ve iyi bir uygulama ile yapılan ısı, ses yalıtımı ve yangın güvenliğinin sağlanması uzun süreli konfor, yaşam alanında kalite ve enerji tasarrufu sağlıyor. Bu noktada Proyal Yalıtım, başta yalıtım ürünleri olmak üzere farklı çözüm alternatifleriyle inşaat sektörünün önemli parçası konumunda bulunuyor.

Isparta, Antalya, Burdur ve Denizli gibi illerde inşaat sektörünün çözüm ortağı olan Proyal Yalıtım boya, mantolama, alçı, alçıpan, asma tavan, su, ses ve yangın yalıtım malzemeleri, laminat parke ve çatı kaplama ürünleriyle müşterilerine kaliteli hizmet sunuyor.

Isparta’nın en büyük inşaat malzemesi tedarikçilerinden biri haline gelen Proyal Yalıtım, yeni yatırımlarla hizmet ağını genişletmeyi ve ürün çeşitliliğini artırmayı amaçlıyor. Şirket Müdürü Ahmet Nalbantoğlu, “2008 yılında kurulan şirketimiz başlangıçta yalıtım malzemeleri üzerine hizmet veriyordu. Daha sonra inşaat alanında da faaliyet göstermeye başladık. İnşaat sektörüne dair birçok ürünün satışını gerçekleştiriyoruz. Proyal Yalıtım olarak 2.500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 3.600 metrekare alanda hizmet veriyoruz. Buna ek olarak yine bir depo inşaatımız daha var.

Bu yıl içerisinde orayı da faaliyete geçireceğiz. Müşterilerimizin bizi tercih etmesinin başlıca sebeplerinden bir tanesi güven problemi yok, bir diğeri de stok gücümüz çok fazla. Önümüzdeki süreçte ürün çeşitliliğimizi artırarak inşaat sektörüne daha fazla alternatif sunmayı hedefliyoruz.” dedi.

Nalbantoğlu İzocam, Filli Boya, Fawori, Polisan, Kale, Dalsan, Knauf, Doğaner gibi daha birçok güçlü markanın da satıcısı olduklarını aktardı.

Güçlü Markaların Buluşma Noktası: Proyal Yalıtım

Güçlü Markaların Buluşma Noktası: Proyal Yalıtım

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.