Gül Festivaline GÜLBİRLİK Damgası

Uluslararası Isparta Gül Festivali’nde Gülbirlik festival kortejine renk katarken, açtığı stantla da Rosense ürünlerinin hem tanıtımını hem de satışını yaptı.

Yayınlanma:
Gül Festivaline GÜLBİRLİK Damgası

Uluslararası Isparta Gül Festivali’nde Gülbirlik festival kortejine renk katarken, açtığı stantla da Rosense ürünlerinin hem tanıtımını hem de satışını yaptı. Ayrıca Meydan AVM’nin içine konulan tarihi imbik ise görenlerin büyük ilgisini çekti.

Isparta uluslar arası Gül Festivali bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Cuma günü festival korteji ile başlayan etkinlikler üç gün boyunca devam edecek. Isparta denince akla GÜL üreticisinin gerçek dostu Gülbirlik geliyor. Kurulduğu 1954 yılından bu yana her zaman gül üreticisinin yanında olan ve onların emeğinin karşılığını son kuruşuna kadar ödeyen Gülbirlik bununla da yetinmeyip Isparta’nın tanıtımı için de hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor.

FESTİVALDE ÜZERİNE DÜŞENİ FAZLASIYLA YERİNE GETİRDİ…

Bu kapsamda kısa adı GÜLBİRLİK olan Gül, Gülyağı ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Isparta Uluslararası Gül Festivali’nin her aşamasında görevden kaçmadı ve festivale büyük katkı sağladı.

KORTEJE KATILARAK GÜL ATTILAR, GÜLSUYU SIKTILAR…

Gülbirlik Genel Müdürlüğü Festivalin açılışında düzenlenen korteje katılım göstererek araç üstünden vatandaşlara gül attı, gülsuyu sıktı ve özel hazırlanmış promosyonlardan dağıttı. Festivale katılan vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Gülbirlik’in festival kortejindeki bu etkinliği tam not alırken, Meydan AVM çevresinde stant açan Gülbirlik Genel Müdürlüğü burada Rosense ürünlerinin tanıtımını ve satışını yaptı.

Rosense standını gezen vatandaşlar, “Festival stantları arasında en güzeli Rosense standıydı. Hem ürünleri çok güzeldi, Gülbirlik yetkililerini tebrik ediyoruz” şeklinde görüş belirttiler. Özellikle festival dolayısıyla İlimize gelen yerli ve yabancı konukların büyük dikkatini çeken Rosense ürünleri çok beğenilirken, yakınlarına hediye etmek için vatandaşlar bol bol Rosense ürünlerinden satın aldılar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.