Gül Festivalinin İlk Akşamında Müzik Şöleni Yaşandı
Isparta Uluslararası Gül Festivalinin ilk gün akşamında sanatçılar Uğur Aslan ve Armağan Arslan, en güzel şarkıları seslendirdi.
Yayınlanma:
Isparta Uluslararası Gül Festivalinin ilk gün akşamında sanatçılar Uğur Aslan ve Armağan Arslan, en güzel şarkıları seslendirdi.
Coşkunun ve festival heyecanının doruğa ulaştığı gecede meydanı dolduran vatandaşlar, şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederken, konser renkli görüntülere sahne oldu.
Isparta Uluslararası Gül Festivalinin ilk gününde coşku en üst seviyedeydi. Festivalin gündüz bölümünde kortej düzenlenirken, akşamında da sanatçılar Uğur Aslan ve Armağan Aslan, alanı dolduran binlerce kişiyle buluştu. Binlerce kişi sanatçıların şarkılarına açtıkları cep telefonu ışıklarıyla eşlik etti, şarkıları hep bir ağızdan söyledi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
