Gül Masalı Dizisi İzleyicisiyle Buluştu

Çekimleri Isparta'da Devam Eden Gül Masalı Dizisi İzleyicisiyle Buluştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Haziran 2022 00:56
Gül Masalı Dizisi İzleyicisiyle Buluştu

ATV ekranlarının yepyeni dizisi ‘Gül Masalı’nın bugün izleyicisiyle buluştu. 'Gül Masalı'nda; Isparta’nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak ile annesinin ölümü sonrası kendisine kalan miras sayesinde geçmişin sırlarını öğrenecek olan Gonca’nın hikayesi konu olarak ele alınacak.

Dizinin çekimleri İstanbul'da başlayıp Isparta'ya kadar uzandı. 'Gül Masalı'nın oyuncu kadrosunda ise; Gülper Özdemir, Sarp Can Köroğlu, Arif Pişkin, Suat Sungur gibi isimler yer alıyor.

GÜL MASALI'NIN KONUSU NE?

İstanbul'da yaşayan genç mühendis Gonca, projesinin çalındığı ve işten atıldığı gün, geçmişten bugüne uzanan sürpriz bir haber alır. Beş yaşındayken kaybettiği annesinden kalan gizemli bir mirastır bu…

Gonca'nın, mirasa sahip olması için Isparta'ya gitmesi ve Fatma Ana'nın şartlarını yerine getirmesi gerekmektedir. Ne var ki Gonca'nın babası Tahir, bu yolculuğa şiddetle karşı çıkar. Tahir'in saklamaya çalıştığı, kızının öğrenmesini istemediği gerçekler vardır.

Aklındaki ve gönlündeki tüm soruların cevabını bulmak için Isparta'ya giden genç kadının hayatı, şehrin önemli ailelerinden Atabeyler'in oğlu Toprak Atabey'le karşılaşınca, beklenmedik şekilde yön değiştirir.

Çünkü her aşk, mevsimini bekler kalbe düşmek için. Gül Masalı, annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca'nın ve Isparta'nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak'ın hikayesini konu alıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum