Gül Platformu Bugün Eylem Yapacak

Mısır’da yaşanan olayları protesto etmek için bugün saat 18:00'deHükümet Meydanı'nda miting düzenleyecek olanGül Platformu Ispartalılara çağrıda bulunarak “Hepimiz Müslüman Mısır Halkının yanında olmalıyız, onlar için dualar etmeliyiz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ağustos 2013 20:22
Gül Platformu Bugün Eylem Yapacak

Memur Sen İl Temsilciliği’nde düzenlenen basın toplantısı ile Ispartalılara çağrıda bulunan Gönüllü Kültür Teşekkülleri Gül Platformu yöneticileri yaptıkları açıklamada “Mısır’da; Mısır Halkının iradesini gasbeden, hukuku askıya alan, zalim darbeci yönetimin kadın çocuk demeden yaptığı zorbalığı ve katliamı kınıyor ve tel’in ediyoruz.

İNSANİ VE İSLAMİ BİR BORÇ
Keskin nişancılarla kendi insanlarını avlayan, halkı toptan yaylım ateşine tutan bu vahşi darbecilerin zulmüne maruz kalan Mısırlı kardeşlerimizin acısını paylaşma ve infiallerini dile getirme, bizim üzerimize düşen insani ve islami bir borçtur.

ARAP ÜLKELERİNİ DE KINIYORUZ
Uluslararası kirli oyunların organizesi olan bu darbe olayı ve insanlık dışı katliam karşısında susan, her fırsatta insan hakları savunucusu görünen BATI ülkelerinin ve saltanat derdinde zalim cuntaya destek veren Arap ülkelerini de kınıyoruz. Zulüm sürmez, Allah zalime mühlet verir affetmez. Hepimiz Müslüman Mısır halkının yanında olmalıyız, onlar için dualar etmeliyiz" dedi.

Platform bugün saat 18:00'de Hükümet Meydanı'nda miting düzenleyecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum