Gül Sanayi Camii, Bakımsızlıktan Virane Hal Aldı

En kutsal mabetlerimiz olan camilerimiz zaman zaman bakımsızlıkla karşı karşıya kalabiliyor. Bunun son örneğini ise Sanayi’de bulunan ‘Gül Sanayi Camii’nde’ yaşandı. Cami’nin dış çevresi adeta virane bir hal almış durumda.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2022 12:40
Gül Sanayi Camii, Bakımsızlıktan Virane Hal Aldı

Biz Müslümanlar için en kutsal ibadethane olarak kabul edilen camilerimiz bazen görevlilerin ihmalkarlığı nedeniyle bakımsız bir hale geliyor.  Gül Sanayi Camisinin bahçesi, lavaboları ve diğer dış alanları resmen kirlilikten gözükmüyor.  Caminin bahçesinde ki poşetler, izmaritler, ağaçların kırılan dalları, içecek şişeleri v.b kirlilik yaratan bütün unsurlar temizlenmeyi bekliyor.Ayrıca cami tuvaletinin rezillik içerisinde ki hali en büyük tepkiyi çekiyor.

Halen daha tuvaleti nasıl kullanamayacağını bilmeyen eğitimsizler nedeniyle çevre kirliliği de yaşanıyor. Cami cemaati ve esnaflar ise biran önce Cami’nin adına yakışır şekilde temizlenmesini istiyor. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum