Gülcü Mahallesinde Büyük Coşku

Gülcü Mahallesinde Büyük Coşku

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2019 13:52
Gülcü Mahallesinde Büyük Coşku

Isparta Belediye Başkanı Günaydın, Gülcü Mahallesinde mehteran ile ‘Ceddin Deden Neslin Baban’ marşını söyledi. Yoğun ilgiden salona girmekte güçlük çeken Günaydın, Gülcü Mahallesine yapılan çalışmaları anlatarak, kentsel dönüşümden bahsetti ve yapılaşmanın 2 kattan 7 kata çıkarıldığını söyledi.

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Gülcü Mahallesine gitti. Mahalleliler Başkan Günaydın’ı, mehteran eşliğinde havai fişeklerle karşıladılar. Yoğun ilgi nedeniyle uzun süre konuşma yapacağı salona giremeyen Başkan Günaydın, herkesle tek tek tokalaştı.

Belediye Başkanı Günaydın, halkı selamladıktan sonra kendisini karşılayan mehter takımının yanına gitti. Mehterana teşekkür eden Başkan Günaydın daha sonra mehteran ekibinin içine girip “Ceddin deden neslin baban” adlı marşı onlarla birlikte söyledi.

Belediye Başkanı Günaydın daha sonra konuşma yapacağı salona girdi. Gülcü Mahalleliler Günaydın’ı, alkış tufanı eşliğinde büyük bir coşkuyla karşıladı. 7’den 77’ye herkes Günaydın’ın etrafında sevgi yumağı oluşturdu. Başkan Günaydın salonda çocuklarla da bire bir ilgilendi.
Günaydın salonda yoğun ilgi nedeniyle bir türlü konuşmasına başlayamadı. Her mahallede olduğu gibi Gülcü Mahallesinde de ‘Yusuf Ziya Başkanla Hadi Bir Daha Bir Daha’ isimli seçim şarkısı hep bir ağızdan arka arkaya söylendi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın salon programı Çanakkale Zaferinin 104.yıldönümü münasebetiyle saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Daha sonra kürsüye gelen Başkan Günaydın, Gülcü Mahallesine müjde üstüne müjde verdi. Önce Gülcü Mahallesinin imar konusunda kat artırımını müjdeleyen Günaydın daha sonra kentsel dönüşüm kapsamında Emre, Gülcü, Hisar ve Sülübey Mahallelerinin ciddi değişime uğrayacağını söyledi.

Kentsel dönüşüm ile birlikte Gülcü Mahallesinin de çok muhteşem bir yerleşim alanı olacağına değinen Günaydın, Gülcü’nün de gül ile donatılacağını aktardı. Gülcü Mahallesine şehir planlamasında 2, 3 kat yapı izni verildiğini ancak kendisi ile birlikte bunun 7 kata çıkarıldığını dile getiren Günaydın, “Gülcü Mahallemize de yıldız yağmıştır” ifadesinde bulundu. Mahalle için yaptıkları planlamadan da bahseden Günaydın, daha sonra Isparta için gece gündüz demeden çalıştığına dikkat çekerek “Isparta halkı kendisine kimin hizmet ettiğini çok iyi bilir. Yapılanları çok iyi bilir” diyerek nasıl bir yöntemle çalıştıklarını anlattı.

Belediye Başkanı Günaydın, Gülcü Mahallesinden geldiği gibi alkışlar ve coşku içerisinde ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.