Gülhane Parkı, Isparta Gülü İle Donatıldı

İstanbul Isparta Gönül Birliği Derneği’nin Gülhane Parkı gül dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Gülhane Parkı, Isparta Gülü İle Donatıldı

İstanbul Isparta Gönül Birliği Derneği’nin Gülhane Parkı gül dikme etkinliği gerçekleştirildi.

İstanbul’da faaliyet gösteren Isparta’nın 17 derneğinin başkanlarından oluşan Isparta Gönül Birliği Derneği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile temasa geçerek Gülhane Parkı’nda Isparta Gülü dikilebilecek alanı tahsis ettirdiler.

Bu alana gül dikmek için Isparta Belediye Başkanı ve Isparta Gülbirlik Genel Müdürlüğü ile temasa geçilerek gül temini için destek istendi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yardımcısı Fahrettin Gözgün ve ekibini görevlendirdi.

ISPARTA GÜLÜ TOPRAKLA BULUŞTU

Gül dikim alanında dernek başkanları, Ispartalı vatandaşlar ve misafirlerin katılımıyla dikim etkinliği gerçekleştirildi. Bu kapsamda; yere gül yaprakları ile Isparta yazılarak katılımcıların üstlerinden gül yaprakları döküldü, fıskiye ile gülsuyu sıkıldı.

Gülhane güller ve gülsuları ile Isparta gülü kokusuyla doldu. Etkinliğe katılanlara gül lokumu ve gül şerbeti ikram edilirken; dernek başkanı, başkan yardımcısı ve Isparta Belediye Başkan Yardımcısı konuşmalar yaptıktan sonra Gülhane’de Isparta gülü toprakla buluşturuldu.

Gülhane, Isparta gülü ile donatıldı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.