Gülistan’da ‘Kutlu Doğum’ Yemeği

Gülistan Mahallesi Muhtarlığının öncülüğü, Gülistan Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin desteği ve mahalle sakinlerinin katkılarıyla Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2015 13:38
Gülistan’da ‘Kutlu Doğum’ Yemeği

Gülistan Mahallesi’nde Kutlu Doğum haftası bir dizi etkinlikle kutlandı.
Gülistan Camii’nde mevlit okutuldu, hatim indirildi, 300 bin kelime-i şehadet getirildi. Öğle namazı öncesinde Kutlu Doğum Vaazı verildi ve mahalle sakinleri Kutlu Doğum yemeğinde bir araya geldi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinliğin mimarları Gülistan Mahallesi Muhtarı Zafer Uzun, Gülistan Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Altın ve Camii İmamı Abdullah Selçuk, birlik beraberlik mesajları vererek Kutlu Doğum Haftası’nın maneviyatını anlattı.

Etkinliğe siyasilerden de yoğun ilgi vardı. Seçim Beyannamesi açıklama programına katılmak için Ankara’da olan CHP Milletvekili adayları ve İl Başkanı etkinliğe katılamazken Merkez İlçe Yönetimi partiyi temsilen oradaydı.



MHP’de etkinliğe katılan bir diğer siyasi parti oldu. Milletvekili Adayları Nuri Okutan ve Hakan Demirtaş’ın yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz ve yönetimi de etkinliğe katıldı.

Gülistan Mahallesi Muhtarı Zafer Uzun, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve mahalle sakinlerinin birlik beraberlik içerisinde sosyal aktivitelere katılacaklarını kaydetti.







Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.