Günaydın: 2011 Hamle ve Milat Yılı Olacak

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni yılın Isparta Belediyesi açısından bir dönüm noktası olacağını bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2010 16:41
Günaydın: 2011 Hamle ve Milat Yılı Olacak

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni yılın Isparta Belediyesi açısından bir dönüm noktası olacağını bildirdi.

Günaydın, yeni yıl dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 2011 yılının tüm halka mutluluk, huzur ve kazanç getirmesini diledi. Belediye başkanlığı görevinde neredeyse iki yılı tamamladığına dikkati çeken Günaydın, iki yıl içinde halkın taleplerini yerine getirmeye çalıştıklarını anlattı. Sosyal belediyeciliğin nasıl yapılacağını tüm halka gösterdiklerini belirten Günaydın, açıklamasında şunları kaydetti:

''İki yıl içinde borç batağı içinde yüzen belediyeyi düzlüğe çıkarmaya gayret ettik. 2011, Isparta Belediyesi için bir hamle yılı, milat olacaktır. Isparta Belediyesi olarak yatırım atağımıza başlıyoruz. 15 Ocakta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin de bizzat gelerek açılışını gerçekleştireceği dev yatırım ve projelerimizin ilk hamlesini başlatacağız. Bugün Ortadoğu'nun en büyük bimsblok fabrikasının temelini atmanın mutluluğunu yaşayacağız. Bununla birlikte Türk kültüründe önemli bir yer tutan halı ve kilim müzesinin de temelini atacağız. Otogalericileri tek çatı altında toplayacak sitemizin temelini atacağız. Doğal kaynak suyu olan Darı Deresi Göleti suyunu içme suyumuza bağlayacağız. Isparta'da inşaatını tamamlamış olduğumuz iki 5 bin metreküplük su deposunu hizmete açacağız. Böylece yaz aylarında arada sırada oluşan su kesintileri tarihe kavuşmuş olacak. Isparta Belediyesine kazandırmış olduğumuz son model ve son teknoloji ile donatılmış araç filomuzu da halkımıza tanıtma imkanı bulacağız.''

Yusuf Ziya Günaydın, Isparta'nın ''yaşanılabilir iller'' arasında üst sıralarda bulunduğunu, ancak kenti ilk sıraya taşımayı hedeflediklerini bildirdi.

Turizm alanında da hamle yaparak, yurt içi ve yurt dışından turistleri Isparta'ya getirmeyi istediklerini anlatan Günaydın, ''Yani Isparta, turizmin arka bahçesi değil, direkt kendisi turizm kenti olacak'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.