Günaydın Belgelerle Cevap Verdi (Video)

MHP adayı Günaydın, Başdeğirmen'in yeşil alanlar ile ilgili açıklamalarına yanıt verdi.

Yayınlanma:
Günaydın Belgelerle Cevap Verdi (Video)

MHP Adayı Yusuf Ziya Günaydın eski sanayi sitesi esnafını ziyareti esnasında, yeşil alanları sattığına dair kendisinden belge isteyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e belgelerle cevap verdi.

GÜNAYDIN BELGELERLE CEVAP VERDİ

MHP’nin Adayı Günaydın, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in sanayi sitesi içerisinde sattığı arsaları Isparta haritası üzerinde gösterdi.

SANAYİ ESNAFIMIZA İHTİSAS SANAYİ SİTESİNİ YAPACAĞIZ

Günaydın sanayi sitesi ziyaretinde esnafa da bir müjde verdi. Daha önce çalışmalarına başladıkları ihtisas sanayi sitesini mutlaka yapacaklarını kaydeden Günaydın, mevcut sanayi sitelerinin de duracağını ve geliştirileceğini belirtti.

ESKİ ZABITANIN OLDUĞU ARSAYI KARPUZ GİBİ KESİP SATTILAR

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Başdeğirmen’in kendisinden belge istediğini hatırlatarak, eski zabıta müdürlüğünün bulunduğu alanın satışını anlattı.

ISPARTA BELEDİYESİNİN BORCU 800 MİLYON

Günaydın, Isparta Belediyesi’ni 2019’da devrederken kasasında para bıraktığını söyleyerek, belediyenin güncel borcunu kamuoyuna açıkladı.

ALDIĞI KREDİLERLE OTOGARI YAPSAYDI MİLYONLAR KAZANACAKTIK

Günaydın, yeni otogar projesinin 5 senedir yapılmadığını hatırlatarak, “Aldığı kredilerle otogarı tamamlasaydı katrilyonlar kazanacaktık” dedi.

BELMAŞ’I BİZ YAPTIK, SİZ DAHA 1 ANAHTAR VEREMEDİNİZ

Günaydın kendisine BELMAŞ’ı Altan Raşit Civan ve Mehmet Aybatılı’nın yaptığını söyleyen Başdeğirmen’e, “BELMAŞ’ın yüzde 78’ini biz yaptık. Siz 5 senedir daha 1 anahtar veremediniz” diyerek cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.