Günaydın: Çayboyunu Davraz’a Kadar Uzatacağız

Günaydın: Çayboyunu Davraz’a Kadar Uzatacağız

Yayınlanma:
Günaydın: Çayboyunu Davraz’a Kadar Uzatacağız

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Davraz Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Davraz Mahallesi sakinlerinin Çayboyu’ndaki yürüyüş yolunun mahallelerine kadar inmesini istediğini söyleyen Günaydın, “Mahalle sakinlerinin isteğini geri çevirmeyeceğim ve Çayboyu’na yaptığım bin 800 metre uzunluğundaki yürüyüş yolunu bu mahallemize kadar uzatacağım” diye konuştu.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Davraz Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
Başkan Adayı Günaydın’a MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, MHP Isparta İl Başkanı Önder Topçu ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.

Davraz Mahallesi sakinlerinin Çayboyu’ndaki yürüyüş yolunun mahallelerine kadar inmesini istediğini söyleyen Günaydın, “Mahalle sakinlerinin isteğini geri çevirmeyeceğim ve Çayboyu’na yaptığım bin 800 metre uzunluğundaki yürüyüş yolunu bu mahallemize kadar uzatacağım” diye konuştu. Günaydın ayrıca, Davraz Mahallesine büyük bir sosyal tesis, belediye kreşi ve Sağlık Ocakları yapacaklarını belirtti.

** EMEKLİLERE ÖNEMLİ PROJELER

31 Mart’ta göreve gelmesi halinde kış boyunca ihtiyaç sahibi emeklilere doğalgaz yardımında bulunacaklarını açıkladı. Günaydın, ayrıca 65 yaş ve üzeri vatandaşların ömür boyu halk otobüslerine ücretsiz bineceğini söyledi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.