Günaydın: “Esnafımıza Nefes Aldıracağız”

Günaydın: “Esnafımıza Nefes Aldıracağız”

Yayınlanma:
Günaydın: “Esnafımıza Nefes Aldıracağız”

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Günaydın seçim çalışmaları kapsamında bugün çarşı esnafını ziyaret etti. Esnafı tek tek ziyaret eden Günaydın, onların sorunlarını ve taleplerini dinleme imkanı buldu.

Esnafın kira fiyatlarının yüksek olmasından şikayetçi olduğunu belirten MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, “ben esnaf odaklı anlayışla çalıştım, göreve gelirsek yeniden esnaf odaklı çalışacağız. 5 senedir belediye kiracılarına fahiş zamlar yapıldı. Biz bunu yüzde 1 düzeyinde tutmuştuk. Yine böyle yapacağız. Esnafımıza bir nebze de olsa nefes aldıracağız” dedi.

“Göreve gelirsek tüm Isparta’nın mutluluğu için çalışacağız” diyen MHP’nin Adayı Günaydın, Isparta’yı bir huzur kenti haline getireceklerini kaydederek, “Isparta yeniden en yaşanabilir bir kent olacak” dedi.

** ÜZÜM PAZARINDA ALIŞVERİŞ GÜNLERİ TEKRAR YAPILACAK

Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Üzüm Pazarı esnafını da ziyaret etti. Üzüm Pazarı ve çevre esnafın desteklenmesi için daha önce “alışveriş günleri” düzenlediklerini hatırlatan Başkan Adayı Günaydın, “Belediye tarafından burada bir takım restorasyon çalışmaları yapılmış. Dükkanların dışını yapıp içini bırakmışlar. Esnafımıza külfet olmuş.

Diğer taraftan bu çarşının üst örtüsünü kaldırmışlar. Yağmur ve kar yağdığında esnafımız burada mağdur oluyor. Göreve gelir gelmez buranın mimarisine uygun bir şekilde üst örtüyü tekrar yapacağız. Ayrıca burada daha önce alışveriş günleri düzenleyerek esnafımızı desteklemiştik. 5 senedir bu çalışmada yapılmadı. Göreve gelir gelmez ilk işlerimizden birisi de bu olacak” dedi.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.