Günaydın'dan Vali Oğuz'a İlk Ziyaret

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP İl başkanı İsa Yalçın ve Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala Vali Memduh Oğuz’a ilk ziyaretini yaptılar..

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Aralık 2010 12:46
Günaydın'dan Vali Oğuz'a İlk Ziyaret

Vali Memduh Oğuz ziyaret sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“ İlk önce şuna açıklık getirmek istiyorum, gerek internette gerekse yerel basında benim 11 AY SONRA emekli olacağım söyleniyor bu tamamen yanlış bir bilgidir. Benim emekli olmama 3 YIL daha var. Kısmet olursa 3 YIL Isparta’da hizmet etmek istiyorum” diyen Oğuz, “ Ben Isparta’yı çok iyi tanıyorum, Isparta daha önce de söylediğim gibi hızlı koşan bir atlet, hedefine doğu koşuyor.

Isparta Türkiye’deki birçok illerden ileri seviyede. Bir vilayete hizmet edene engel olmamak lazım, bilgi kolay kolay kazanılmaz.. Ben 4 vilayette valilik yaptım, Kocaeli Valisi iken organize sanayinin temellerini attım. Bugün Kocaeli sanayisi ile Türkiye’de tanınmış bir ildir, Burdur’da da 1988 – 1991 yıllarında mensucat ve yem fabrikasını kurduk. Görev yaptığım her yerde kimseye ayrım yapmadım, Atatürk ilkeleri doğrultusunda hareket ettim, Atatük’ünde dediği gibi insanlara en faydalı olan gene insanlardır. Beraber kol kola verip Isparta’yı daha iyi bir noktaya getirmek için görev yapmalıyız” dedi.

SÜLEYMAN DEMİREL TELEFON ETTİ..

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Beni telefona arayarak Isparta’ya tayin olmam dolayısı ile tebrik etti. Isparta’ya başarılı hizmet yapacağıma inandığını belirtti. Süleyman Demirel zamanında bana, hizmetlerimden ve başarılarımdan dolayı birçok takdirname vermiştir. Ben yapacağım işleri yarına bırakmayan bu günden yapmaya çalışan birisiyim. Yayarlı ve faydalı olarak yapılması gereken tüm işleri beraber yapmalıyız. Hizmet etme şansı her zaman ele geçmez.

Kim bu memlekete hizmet ettiyse, kim taş üstüne taş koyduysa Allah ondan razı olsun. Dünya ile yarışıyoruz, acımasız bir rekabet içindeyiz. Vali vilayetin başı ve en yetkisi mercisidir, herkesin valisidir, herkese eşit davranmalıdır. Beraber ve uyum içinde Isparta’yı daha iyi yerlere getirip daha çok hizmet etmek istiyorum. Ziyaretiniz için teşekkür ederim” dedi.

Belediye başkanı Ziya Günaydın İse yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“ Sayın Valim, Isparta hizmet bekliyor, hizmetleri her şeyin üzerinde görüyoruz, yatırımlara ihtiyacımız var. Çünkü işsizlik Isparta’da aldı yürüdü, 15 Ocak’ta yatırım kampanyasına başlıyoruz, bundan sonra fabrikalar kuracağız, bir çok yatırımlar yapacağız. Yalnız Isparta’da benim dikkatimi çeken bir olay var, fabrikalar zamanla birer birer kapanıyor yerine tüketime dayalı alış veriş merkezleri açılıyor bunun önüne geçmemiz lazım. Vilayet olarak eğer fabrika yaparsanız, yapılmasına imkan tanırsanız, biz belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Yeni görevinizin size ve Isparta Halkına hayırlı olmasını dileriz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.