Günde Binlerce Aracın Geçtiği O Yolda Aydınlatma Neden Yok!

Çevre yolundan Yeni Çünür’e bağlanan alternatif yolda ne yazık ki gece aydınlatması yok. 24 saat boyunca aktif olarak kullanılan yolda ayrıca trafik ikaz tabelaları da bulunmuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2022 11:45
Günde Binlerce Aracın Geçtiği O Yolda Aydınlatma Neden Yok!

Çevre yolundan Yeni Çünür’e bağlanan alternatif yolda ne yazık ki gece aydınlatması yok.  24 saat boyunca aktif olarak kullanılan yolda ayrıca trafik ikaz tabelaları da bulunmuyor.

Modernevler Mahallesi 142. cadde arka kısmından Çünür Yeni Otogar’a bağlanan yolda ne yazık ki gece aydınlatma lambası yok.  Akşam saatlerinde binlerce aracın geçiş noktası olan uzun ince yol kazaya davetiye çıkartıyor.

Binlerce nüfusa sahip olan Çünür Mahallesi ve Yeni Çünür mevkiinde ikamet eden vatandaşlar, ulaşım açısından daha kolay olan bu yolu tercih ediyor. Ancak yolda alınan dubalı önlemler pek bir işe yaramazken, olmayan trafik ikaz işaretleri ve aydınlatma lambalarının ivedilikle yapılması gerekiyor. Aksi halde ilerleyen günlerde ölümlü kazalara dahi davetiye çıkartabilir. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.