Güne Sporla Başlıyorlar

Güne Sporla Başlıyorlar

Yayınlanma:
Güne Sporla Başlıyorlar

Mehmet Köse İlkokulu ve Ortaokulu’nda ‘Sağlıklı Yaşam İçin Spor’ adlı uygulama ile okuldaki tüm öğrenciler, öğrenci velileri, öğretmenler ve yöneticiler haftanın bir günü okul bahçesinde güne Beden Eğitimi Öğretmeni Yasemin Birtay Altıntabak yönetiminde ısınma hareketleri ile başlıyor.

Isparta’nın en uzak mahallelerinden birisi olan Mehmet Tönge Mahallesindeki Mehmet Köse İlkokulu ve Ortaokulu’nda başlatılan yeni uygulama her kesim tarafından büyük ilgi görüyor. Bu etkinlik ile sporu seven ve sporu hayatının bir parçası haline getiren daha sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkı sağlanmasını amaçladıklarını vurgulayan Okul Müdürü Adnan Çelik; “Bu uygulama inşallah öğrenciler açısından sağlıklı bir yaşamın başlangıcı olur” dedi.

“HER HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ,
GÜNE SPORLA BAŞLIYORUZ”
Mehmet Köse İlköğretim Okulu olarak farklı olmaya ve farkındalık oluşturmaya devam ettiklerini ediyoruz. Okulumuzda yaptığımız çeşitli proje ve çalışmalar konusunda şimdide haftanın bir günü yani her hafta Perşembe günleri tüm okul çalışanları ve öğrencilerimiz ‘Sağlıklı Yaşam İçin Spor’ diyerek okula eşofman ve spor ayakkabılarımızla geliyoruz ve güne Beden Eğitimi Öğretmenimiz Yasemin Birtay Altıntabak yönetiminde ısınma hareketleri ile güzel bir başlangıç yapıyoruz.

“MAHALLEMİZDE GÜZEL BİR
FARKINDALIK OLUŞTURMAYI AMAÇLADIK”
Öğle aralarında ise öğretmen ve öğrencilerimizin katıldığı ‘Doğa Yürüyüşü’, Masa Tenisi, Dart gibi sportif faaliyetlerimizle mahallemizde güzel bir farkındalık oluşturduğumuza inanıyoruz. Bundan sonraki süreçte bu etkinliklerimize velilerimizin katılımını sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

“SAĞLIKLI NESİLLER
YETİŞMESİNE VESİLE OLSUN”
Mehmet Köse İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Adnan Çelik, bu etkinlik ile sporu seven ve sporu hayatının bir parçası haline getiren daha sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkı sağlanması amaçlandığını vurgulayarak, etkinliğin öğrenciler açısından sağlıklı bir yaşamın başlangıcı olması temennisinde bulunduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum