Gürkan Isparta Esnafının Yeni Yılını Kutladı

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, yılbaşı nedeni ile polis ekiplerini denetleyerek esnafın yeni yılını kutladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ocak 2011 11:27
Gürkan Isparta Esnafının Yeni Yılını Kutladı

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, polis ekiplerinin Kaymakkapı Meydanı’ndaki alkol uygulamasına katıldı. Burada vatandaşların yeni yılını kutlayan Emniyet Müdürü Gürkan, daha sonra Kafeler Caddesi’nde bulunan internet kafeleri ziyaret etti.

Esnafın yeni yılını kutlayan Gürkan, işyeri sahiplerine çocukların zararlı yayınlara girmesini engelleyici filtreleme sistemleri olup olmadığını sordu. Gürkan, bu sisteme sahip olmayan işyeri sahipleri hakkında yasal işlem yapılması talimatı verdi.

Bir berber dükkanına girerek gençlerle sohbet eden Gürkan, caddede yürürken karşılaştığı üniversiteli gençlerin yeni yıllarını kutladı. Ahmet Zeki Gürkan, “Yılbaşı tedbirleriyle ilgili çalışmalar yaptık. Bütün tedbirler alındı, bu gecenin huzurlu ve sakin geçeceğinden şüphemiz yoktur.” dedi.

Gürkan'ın ziyarette bulunduğu konfeksiyon işletmecisi Soner Bilgiç, son zamanlarda bali çekenlerin sayısında artış olduğunu belirterek, önlem alınmasını istedi. Bunun üzerine Gürkan, gerekli kontrollerin yapılması talimatını verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.