Güvenlikte Sıfır Sıkıntı

Türkiye'nin gözde turizm bölgelerinden Davraz Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi'nde gece gündüz demeden nöbet tutan jandarma ekipleri, kış sezonu boyunca yerli ve yabancı turistlere güven veriyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2022 11:52
Güvenlikte Sıfır Sıkıntı

HER AN HAZIR

Isparta İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ilçelerde ve kırsal kesimlerde asayiş ve güven ortamını sağlamak adına her noktada çalışmalarını sürdürüyor.  Yaralama, kaybolma ve mahsur kalma gibi olaylara karşı teyakkuzda olan jandarma ekipleri, kayak merkezinde "daima hazır" olmak için tatbikat ve eğitimlerini de aksatmıyor.

KAYAKSEVERLER TATİLİN TADINI ÇIKARIYOR

Ülkemizin en önemli kış turizmi merkezlerinden biri olan Davraz Turizm Merkezi kar yağışının ardından ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Ziyaretçiler, Davraz Kayak Merkezi’nin eşsiz Eğirdir Gölü manzarası eşliğinde 26 Km’yi bulan pistlerde doyasıya kayak yapıyor. Yerli ve yabancı kayak severler Davraz’ın eşsiz bir güzelliğe sahip olduğunu söyleyerek merkezin tadını çıkarıyor. 

JANDARMA GÜVEN VERİYOR

Jandarma ekipleri de kayak severlerin huzur içerisinde bir gün geçirmesi adına hem yol nöbeti hem de bölge de ki asayişi dikkat çekmeden sürdürüyor. Akdeniz’in incisi Davraz geçtiğimiz günlerde yağan kar sonrası bambaşka bir güzelliğe büründü. Tesisler bölgesinden başlayarak zirveye kadar kayak yapmaya imkan sağlayan merkeze ilgi gün geçtikçe artacak.

MİSAFİRLER JANDARMADAN MEMNUN

Sahip olduğu tesis ve mekanik alt yapı açısından da ön plana çıkan merkezde tüm konaklama ve mekanik tesisler ziyaretçilere hizmet vermeyi sürdürüyor. Jandarma sayesinde kendilerini daha da güvende hissettiklerini belirten tatilciler, bütün ekiplere minnettar olduklarını belirttiler. (Demokrat Gazetesi)

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.