Hakan Şimşek Düzce Maçını Değerlendirdi; Tek Kale Oynadık Ama Olmadı

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, Düzce Maçını Değerlendirdi; Tek Kale Oynadık Ama Olmadı

Yayınlanma:
Hakan Şimşek Düzce Maçını Değerlendirdi; Tek Kale Oynadık Ama Olmadı

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, dün ligin sekizinci haftasında deplasmanda grubun güçlü ekiplerinden Düzcespor ile karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekip Cumartesi günü kazandığı 24Erzincanspor maçının moraliyle çıktığı maçta rakibi Düzcespor’a daha maçın başında yani 3. Dakikasında Yasin Ozan’ın attığı golle mağlup olarak Isparta’ya puansız döndü.

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, Düzcespor karşısında etkili bir futbol ortaya koyduklarını ve özellikle ikinci yarıda oyunu rakip sahaya yıktıklarını belirterek; “Ancak, tüm yüklenmemize rağmen bir türlü golü bulamadık ve maçın daha başında yediğimiz golle mağlup olduk” dedi.

PAZAR GÜNÜ MENEMENSPOR’UMAĞLUP EDECEĞİZ
Önümüzde Menemenspor maçı var. Pazar günü Menemenspor ile sahamızda karşılaşacağız. Bu rakibimiz de güçlü ve play – off içinde yer alan bir takım. Ancak, rakibimizden asla korkmuyoruz. Aynı, Isparta’ya lig ikincisi olarak gelen 24Erzinsanspor’u mağlup ettiğimiz gibi, sahamızda oynamanın avantajı ve taraftarlarımızın da desteği ile Menemenspor’u yenerek evine göndereceğiz.

LİGDE ŞAMPİYONLUK HEDEFİNDEKİ TAKIMLARLA OYNUYORUZ
Bilindiği gibi, ben göreve geldikten sonra fikstür gereği hep grupta güçlü ve şampiyonluğa oynayan takımlarla karşılaşıyoruz. Takımımız ligde zayıf takımlarla ben göreve gelmeden önce oynamış. Ancak, istediği puanları alamamış. Ben göreve geldikten sora grubun güçlü ekiplerinden Erzincanspor’u mağlup ettik. Ardından yine grubun güçlü ekiplerinden Düzcespor ile dün karşılaştık ve üstün oynadığımız bir maçta 1 – 0 mağlup olduk. Pazar günü ise yine grubun güçlü ekiplerinden Menemenspor ile karşılaşacağız. Bu maçı da alarak 9 günde oynayacağımız 3 karşılaşmadan 6 puan çıkaracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.