Hakan Şimşek'le Yollar Ayrıldı

Hakan Şimşek'le Yollar Ayrıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Temmuz 2021 08:50
Hakan Şimşek'le Yollar Ayrıldı

Ispartaspor Yönetiminden yapılan açıklamada; "Kariyerinde Ispartaspor'da futbolcu olarak şampiyonluklar yaşayan ve hiç bir zaman verilen görevden kaçmayarak Ispartaspor'a her zaman hizmet vermeye açık olan değerli hocamız Hakan Şimşek 2020/2021 sezonunda da kendisine yönetimimiz tarafından verilen teknik direktörlük görevini layıkıyla yerine getirmiş ve Ispartaspor tarihine altın harflerle yazılacak olan 3.lig Şampiyonluğu kazanma başarısında büyük etki sahibi olmuştur.

Isparta'nın evladı ve Ispartaspor Camiasıyla sağlam bağları olan değerli Hakan Şimşek hocamızla önümüzdeki sezon için masaya oturulmuş ve karşılıklı olarak anlaşılmadığı için yolların ayrılmasına karar verilmiştir.

Bu görüşme sürecinde de Hakan Şimşek hocamız ve Yönetimimiz profesyonel çerçeveden kopmamış ve yolları ayırma kararını ortak bir karar olarak almışlardır.

Camia olarak Hakan Şimşek hocamızın takımımızın başında geçirdiği ve kulübümüze şampiyonluk sevinci yaşattığı dönem için kendisine teşekkürü bir borç biliyoruz. Hocamıza kariyerinin ilerleyen dönemleri için de başarılar diliyoruz" denildi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.