Hakan Yılmaz: Biraz Sabır İstiyoruz

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor zorlu Soma deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle şehre dönüş yaptı.

Yayınlanma:
Hakan Yılmaz: Biraz Sabır İstiyoruz

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor zorlu Soma deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle şehre dönüş yaptı.Yeni Teknik Direktör Hakan Yılmaz'ın istekleri doğrultusunda her hafta Salı günleri yapılmaya başlanılan basın toplantılarının ikincisi bugün kulüp binasında gerçekleşti.

Düzenlenen basın toplantısına Teknik Patron Yılmaz’ın yanı sıra tecrübeli futbolcular Cem Özdemir ve Osman Torun’da katıldı. Basın toplantısına Somaspor maçının değerlendirmesiyle başlayan teknik direktör Hakan Yılmaz şu ifadelere yer verdi;

‘Maçın henüz başında faul beklediğimiz pozisyonda oyun devam etti ve topu ağlarımızda gördük adeta maç 1-0 olarak başladı. Daha sonrasında kısa sürede toparlandık ve rakip yarı sahasında baskı kurduk fakat skora etki edemedik.

Takımın Üçte birinde kas sakatlığı ve yırtıklar var ve sakatlığı bulunan oyuncular düzenli olarak oynatma ihtiyacımızın olduğu en önemli futbolcular. Sakatlıkların ardından fiziksel olarak hazırlayıp onlar sahaya tekrar döndürmek de çok zor bir iş şuanda elimizde kısıtlı bir kadromuz var önümüzde 2 önemli maçımız var çıkılabilecek en ideal kadro ile maçlara çıkacağız.

Tuzlasporla kupa maçına çıkacağız hemen ardından ise bizim için kilit maçı olan Nazilli ile bir müsabakamız olacak bu müsabakayı kazandığımız takdirde biz 3 puan daha yükselirken rakibi ise bu kırmızı hattına yakın tutmuş olacağız dedi.

‘TARAFTARA SONUNA KADAR HAK VERİYORUM’

Kötü gidişattan dolayı taraftarın duyduğu endişe ve üzüntünün farkında olduğunu belirten Yılmaz; ‘Sezon başında koyulan hedefle şuan ki konumumuz çok uzak. Taraftarlarımızdan sadece biraz sabır istiyoruz her şey güzel olacak her şey düzelecek. Bunu taraftarlarımızda ksıa süre içerisinde görecektir ‘dedi.

TAKIM NEDEN GOL ATAMIYOR?

50 gündür takımın neden gol atamadığını soran basın mensuplarına önce pozisyon sayısını arttırıp ardından gol yollarını açacağız diyen Yılmaz sözlerine şu şekilde devam etti; Gol atabilmemiz için ön alanda fazla kalıp pozisyon sayısını arttırmamız lazım. Pozisyon sayımızı arttırmak için ise oyunsal hakimiyetin bizde olması lazım şuanda bu konu üzerine çalışıyoruz. Bu çalışmalar muhakkak skora dönüşecektir dedi.

FUTBOLCULARIN NEDEN YÜZÜ GÜLMÜYOR?

Maaş ödemelerin ve bütün ihtiyaçlarıın eksiksiz karşılanılmasına rağmen oyuncuların neden gülmediği sorusuna ise futbolcu Osman Torun şöyle cevap verdi; "Öncelikle oynanan oyundan ve kötü gidişattan taraftarlar gibi bizler de memnun değiliz. Somaspor maçında oynadığımız futboldan bizler gayet memnunduk. Önümüzdeki basın toplantılarında bu kötü günleri unutup daha güzel şeyler konuşacağız" dedi.

Futbolcu Cem Özdemir ise; "yönetim ödemelerimizi eksiksiz yerine getirdi , bizlere her türlü ortam ve şartları sağlıyorlar sahada oynanan oyundan bizlerde memnun değiliz ama sıfırdan kurulmuş bir takım var ortada. Bir takım oluşturulurken 7-8 futbolcu gider 7-8 futbolcu transfer edilir fakat bakıyoruz takımdaki 30 oyuncu gitmiş 30 yeni oyuncu alınmış.

30 farklı birbirini tanımayan insanın takım olması tabikide hemen kolayca olabilecek bir şey değil. Fakat son oynadığımız Soma maçında yenildik fakat başımız dikdi. Herşey kötü başladı kötü gidecek diye bir şey yok. Bugünler geride kalacak bizlere destek olmaya devam edin, sonuna kadar haklılar biz gerekeni yapacağız’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.