Halıcı "Biz Seçime Hazırız"

Yaklaşan seçimlerle birlikte siyasi partiler de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yayınlanma:
Halıcı "Biz Seçime Hazırız"

Yaklaşan seçimlerle birlikte siyasi partiler de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Isparta’nın sorunları ve çözüm önerilerini içeren kapsamlı bir seçim beyannamesi hazırladıklarını belirterek, “Bu kentin sorunlarını biliyoruz, çözüm önerilerimiz hazır. Bu çözümlerimiz de halkımıza verdiğimiz bir söz olarak Isparta Seçim Beyannamemizde yer alacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Kanal32 Televizyonunda yayınlanan Gün Başlıyor Programında Ruzin Azerhan ve Bora Tüfekli’nin konuğu oldu.

Gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan İl Başkanı Halıcı, yaklaşan seçimlere ilişkin de değerlendirmeler yaptı.

Isparta’nın kronikleşen sorunları olduğunu kaydeden Halıcı, “İktidar temsilcileri bize sürekli aynı konulardan söz ettiğimizi söylüyorlar. Siz kentin sorunlarını çözdünüz de biz hala o sorunları mı konuşuyoruz? Dilimizde tüy bitti Dereboğazı yolu demekten, Isparta’nın teşvik sisteminden yararlanamadığını ifade etmekten. Eğirdir Gölü’nün can çekiştiğini söylemekten biz yorulduk.

Bu kentin Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin başkenti olması gerektiğini, bu yolla turizm ve ekonomiden aldığımız payı artırabileceğimizi hep söyledik. Meyvecilikle ilgili hak ettiğimiz yerde değiliz dedik. Hangi birisi ile ilgili adım attınız da bize aynı şeyleri söylüyor diye tepki gösteriyorsunuz?” şeklinde konuştu.

BİZ SEÇİME HAZIRIZ

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, seçimlerde partisinin ön seçim yapmasından yana olduğunu kaydederek “Bizim gönlümüz ön seçimden yana. Ama süreç ne getirir ne götürür bilemiyoruz. 6 Masanın seçimlere ilişkin alacağı tavır ne olur bilemiyoruz. Bunları süreç gösterecek. Ama ben İl Başkanı olduğum günden bu yana bu Pazar seçim olacakmış gibi çalıştım. Ekibim, arkadaşlarım her an seçime hazır bir şekilde çalıştık” dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAK MI?

Halıcı, Milletvekili adayı mısınız? Yönündeki soruya da “Siyasette herkesin hedefleri amaçları mutlaka vardır. Benim de var. Ama bugün ben partimin il başkanıyım. Partimin vereceği görev başım üstünedir. Bu durumu da süreç gösterecek.

Bugün halkımızın altında ezildiği ağır sorunlara karşı parti politikalarımızı geniş kitlelere ulaştırmakla, kentimizin sorunlarına çözümler üretmekle görevliyiz. O süreç başladığında bize düşen görev ne ise o görevi üstleneceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.