Halıcı, İftarda Gençler İle Buluştu

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Gençlik Kolları ile birlikte Fatih mahallesinde bir öğrenci evinde iftar yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2022 23:15
Halıcı, İftarda Gençler İle Buluştu

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Gençlik Kolları ile birlikte Fatih mahallesinde bir öğrenci evinde iftar yaptı.

Halıcı, Isparta Gençlik Kolları İl Başkanlığının organize ettiği 'Soframızı Size Getiriyoruz' programı kapsamında gençler ile buluştu. Isparta Gençlik Kolları İl Başkanlığı ramazan ayı boyunca şehrin birçok noktasında ve ilçeler de öğrencilerin evlerine yemek götürecek ve iftar sofralarına konuk olacak.

Yemek sırasında öğrenciler ile sohbet eden CHP Isparta İl Başkanı, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.Başkan Halıcı'ya iftar programında Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Canan Taşer, Gençlik Kolları Isparta İl Başkanı Emre Erkan ve Gençlik Kolları Yöneticileri eşlik etti.

İftar programını sosyal medya hesabından paylaşan CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, yayınladığı fotoğraflara 'Gençlik Kollarımız ile birlikte üniversite öğrencisi kardeşlerimizle iftarda bir araya geldik. Karşılıklı güzel duygularımızı ve düşüncelerimizi paylaştık.

Şehrimizin öğrenci dostu olacağı günler çok yakın!

#SoframızıSizeGetiriyoruz' notunu düştü.

halici1.jpg

halici2.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum