Halil Hilmi Tütüncü: İddialar Hayal Ürünüdür

CHP Yalvaç Eski İlçe Başkanı Hasan Tercan Özgül’ün “Tütüncü Yalvaç’ta AKP ile ortak değiliz dedi” şeklindeki iddialarına Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü’den sert cevap geldi.

Yayınlanma:
Halil Hilmi Tütüncü: İddialar Hayal Ürünüdür

CHP Yalvaç Eski İlçe Başkanı Hasan Tercan Özgül’ün “Tütüncü Yalvaç’ta AKP ile ortak değiliz dedi” şeklindeki iddialarına Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü’den sert cevap geldi.

Tütüncü, “Hayal ürünü malzemelerle kamuoyuna pazarlama yapmak hakikaten trajikomiktir” dedi.Yalvaç Belediye Başkanı H.Hilmi Tütüncü’nün TOKİ Sosyal Konut projesi için Yalvaç’ta arsa tahsisi ve TOKİ’ye müracaat konusunu henüz daha meclis gündemine dahi getirememesi nedeniyle çıkan haberlerin sosyal medyada yayılmasının ardından, Eski CHP Yalvaç İlçe Başkanı Hasan Tercan Özgül’ün iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Söz konusu haberle ilgili sosyal medya paylaşımına yorum yapan Özgül, “Sayın belediye başkanı birkaç ay önce Yalvaç’a gelen CHP Milletvekili Veli Ağbaba’nın belediye ziyaretinde yaptığı sohbette, biz Yalvaç’ta AKP ile ortak değiliz, basın yok değil mi dedi ve AKP’lileri oyalamaya gidiyor, TOKİ yattı.” iddiasını ortaya atmıştı.O iddialara Yalvaç’ın MHP’li Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü’den sert cevap geldi.

Tütüncü, açıklamasında “Geçtiğimiz günlerde CHP Eski İlçe Başkanı Hasan Tercan Özgül’ün şahsıma yönelik sarf ettiği güya gündeme bomba gibi düşen sözler adeta bir şizofrenin rüyası gibidir.

CHP Milletvekili Sayın Veli Ağbaba’nın Yalvaç ziyareti sırasında bizden randevu talep edilmiş kurumsal nezaket gereği bu talep kabul edilerek 23 Mart 2022 tarihinde Yalvaç Belediyesi Başkanlık makamında kısa süreli bir görüşme gerçekleşmiştir.

İlçemize ziyarete gelen bir milletvekilini konuk etmekten öteye gitmeyen bir görüşmenin ardından konuklar arasında hayal gücü yüksek bir şahsın toplantı içeriğini hayal ürünü malzemelerle kamuoyuna pazarlaması hakikaten trajikomiktir.

Hadise trajiktir çünkü görüşmenin içeriğini kendi zihninde tasarladığı şekliyle aktarmak vahim bir hastalık belirtisidir. Üzülmek gerek. Komiktir çünkü böylesi köhnemiş propaganda teknikleriyle bize zarar verebileceklerini düşünmektedirler.

Ancak bana da ders olmuştur ki, ya bundan sonra bu hayalperestlerin görüşme taleplerini kabul etmemeli ya da bu görüşmeleri kayıt altında yapmalıyım ki sonrasında zihinsel kurgularını toplantı içeriği gibi topluma aktaramasınlar.

Buradan tekraren Cumhuriyet Halk Partisi Teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor ancak içlerindeki hayalperestlere dikkat etmelerini tavsiye ediyorum. Zira böyle insanlar gün gelir sizi de zor duruma düşürür” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.