Harun Doğru İstifa Etti

Bir dönem Rektör Adayı olarak Süleyman Demirel Üniversitesi’ni de yönetmeye talip olan ve en yüksek oy alan Prof. Dr. Harun Doğru, kamu görevinden istifa etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2011 15:56
Harun Doğru İstifa Etti

15 Nisan 1993’te SDÜ Tıp Fakültesi’nin en eski Öğretim Üyelerinden biri olan Prof. Dr. Doğru, 17 yıllık görevine nokta koydu. Doğru, kamu görevinden istifa bilgisini doğruladı, gerekçesini ise “Bunu Tam Gün Yasası ile ilişkilendirmek doğru olmaz. Tam Gün Yasası’nın da etkisi var, ancak birçok kırgınlıklarım da var” demekle yetindi.

17 YILDIR GÖREV YAPIYORDU      
1984’te Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Prof. Dr. Doğru, doktorasını da 1990 yılında yine aynı üniversitede yapmıştı.


EN YÜKSEK OYU ALMIŞTI

Prof. Dr. Harun Doğru, Haziran 2004’te yapılan 4. Dönem SDÜ Rektörlüğü için 226 öğretim üyesinin tercihini kazanarak listeden 1. sırada çıkmıştı. Ancak Yükseköğretim Kurulu, Doğru’yu listenin 2. sırasına almıştı. 11. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer de listeden 1. çıkan Prof. Dr. Doğru SDÜ Rektörü olarak atamamıştı.

        
Kamu görevinden istifa eden Doğru, Isparta’da Özel Şifa Hastanesi Kulak Burun Boğaz Servisi’ndeki görevini ise sürdürme kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum