Hasan Byükçam: Alçakça Bir Paylaşım

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, AK Parti eski Milletvekili Said Yüce’nin hadsiz paylaşımına tepki gösterdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2022 22:36
Hasan Byükçam: Alçakça Bir Paylaşım

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, AK Parti eski Milletvekili Said Yüce’nin hadsiz paylaşımına tepki gösterdi.

Büyükçam “Tarih dersini Kadir Mısırlıoğlu’ndan almış” dediği Yüce’nin 90’lı yıllarda FETÖ’nün yayın organı olan Zaman Gazetesi’nde de çalıştığını hatırlatarak “Eski AKP Isparta Milletvekili Sait Yüce’yi, haddini bilmeye davet ediyorum” dedi. 

AK Parti eski Milletvekili Said Yüce’nin Atatürk’ü hedef aldığı hadsiz paylaşımına sert tepki gösteren İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Yüce’yi hadsizlik ve şuursuz olmakla eleştirdi. ,

Büyükçam, “Türkiye Cumhuriyeti kurucusu ve önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Terörist başı Fethullah Gülen’e benzetecek kadar alçalmış olmak ancak Ispartayı hiç bilmeyen ama tesadüf Isparta'dan vekil olmuş Said Yüce’ye nasip olurdu zaten.

Siyaset aşkıyla başından beri yanıp tutuşan ve gazeteci kimliği ile girdiği parlamentoda vekil olmak için kendini paralayan Yüce, 90’lı yıllarda Zaman Gazetesi’nin Meclis Bürosunda kısa bir süre çalışmış, Ankara temsilcisi olmak için kulisler yapmıştı” dedi. 

Büyükçam açıklamasında “Kimlerin adına konuştuğunu bilmediğimiz, tesadüfen Isparta vekili olmuş eski AKP Isparta Milletvekili Said Yüce’nin, Kadir Mısıroğlu’ndan öğrendiği tarih bilgisiyle Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü FETÖ’ye benzetmesini alçakça buluyorum. Eski AKP Isparta Milletvekili Sait Yüce’yi, haddini bilmeye davet ediyorum.

Kendisi AKP içerisinde hangi pazarlıklar sonucu vekil gösterilmiş bilemeyiz ama öğrendiği yalan yanlış bilgilerle halkı kandırmaya devam etmektedir. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yaptığı hadsizlik için Eski AKP Milletvekili Sait Yüce’yi şiddetle kınıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum