Hastane Yönetimi Muhtarlarla Buluştu

Hastane Yönetimi Muhtarlarla Buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2017 12:07
Hastane Yönetimi Muhtarlarla Buluştu

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Isparta mahalle muhtarları, Üniversite yönetimiyle bir araya geldi.

Hastanenin sunduğu hizmetlerin yanı sıra mahallelinin sorunlarının ele alındığı toplantıda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, muhtarın halkın gözü kulağı olduğunu belirterek “Sizler sayesinde halkla daha kolay iletişime geçerek sorunları çözüme ulaştırıyoruz.” dedi.

Yeni yapılan anlaşma ile yeşil kartlı hastaların sevk almadan doğrudan SDÜ Hastanesinde tedavi olabileceklerinin müjdesini veren Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar, insanlara en iyi şekilde hizmet vermeyi amaç edindiklerini; bu amaç doğrultusunda da çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Şehrine ve bölgesine hitap eden SDÜ Hastanesinde yeni yatırımların yapıldığını belirten Başhekim Prof. Dr. Mehmet Yıldırım da bu anlamda Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları için yapılacak ek binanın en yakın zamanda temelinin atılacağını belirtti. Yıldırım konuşmasının devamında hastanede hizmet veren bölümler hakkında bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.