Hastane Yönetimi Teşekkür Etti

Devlet Hastanesi Yönetimi Temmuz Ayı Teşekkür Ziyaretlerini Acil Servis, Teknik Hizmetler Birimi, Diyaliz Ünitesi ve Döner Sermaye birimlerine gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Temmuz 2015 12:36
Hastane Yönetimi Teşekkür Etti

Isparta Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Uz. Dr. Hüseyin Yavuz, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Turgut Ören, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zahide Balban bu ayki teşekkür ziyaretlerini Acil Servis, Teknik Hizmetler Birimi, Diyaliz Ünitesi ve Döner Sermaye birimlerine gerçekleştirdi.

Hastanede tüm hastaların kolaylıkla ulaşabildikleri yerlerde bulunan dilek - şikayet kutularının değerlendirilmesi sonucu tespit edilen memnuniyeti en yüksek birimler belirlendi.

Yapılan değerlendirme sonucunda Acil Servis, Teknik Hizmetler Birimi, Diyaliz Ünitesi ve Döner Sermaye birimlerinde memnuniyetin oldukça yüksek olduğu gözlemlendi.



Isparta Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Uz. Dr. Hüseyin Yavuz, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Turgut Ören, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zahide Balban da söz konusu birimleri ziyaret ederek teşekkür belgelerini verdi.






HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.